2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 13:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitva ze středu tabulky nerozhodně


Branky


20. F. Šafránek , 47. R. Hanousek (p.) - 67. L. Winkler , 86. L. Winkler
0
Bavorovice prohospodařily dvougólové vedení s Ledenicemi a berou bod 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle pro Bavorovice

   Začátek zápasu byl poměrně vyrovnaný. Brzy však domácí začínali být iniciativnější. Ve 20. minutě přetavil přihrávku do křídla v centr Radek Hanousek a o zužitkování se postaral Šafránek, 1:0. Po úvodním gólu se hosté poněkud zatáhli a domácí jakoby měli čerstvou krev v žilách. Do samostatného úniku se dostal Hanousek i Šafránek. Bylo to však bez gólového vyjádření a do kabin se odcházelo za nejtěsnějšího vedení Bavorovic, 1:0. S takovýmto skóre museli být vzhledem k průběhu půle i tak spokojenější hosté.

Rychlá penalta, pak vyrovnání

 Ledenice byly možná ještě v kabině, když se do zakončení vápnem krátce po zahájení probíjel Radek Hanousek. Jeho souboj ve vápně byl posouzen jako nedovolený ze strany Ledenic a domácí tak měli výhodu pokutového kopu. Penalty se ujal sám postižený Radek Hanousek a Bavorovice vedly už 2:0. Ledenicím vycházela snaha ve zdramatizování zápasu dlouho v niveč. Až v 67. minutě unikl po křídle Volf a naservíroval míč na malé vápno před poloodkrytou bránu Winklerovi, 2:1. Kontaktní gól hosty nabudil. Nedlouho nato mohl Radek Hanousek po samostatném úniku pojistit vítězství, gólman Mičan byl proti. Přesto se hosté dočkali vyrovnání v 86. minutě kdy domácí reklamovali aut namísto rohu a během dohadů znovu Winklerova sražená střela skončila v síti, 2:2. Oba týmy tak mají po 11ti bodech. Zejména díky výprasku Vyšáku jsou na tom o skóre lépe Bavorovice.


Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Karel Franěk (činovník klubu domácí): První poločas jsme zvládli velmi dobře. Soupeře jsme přehrávali a pokud by byl stav 5:0 nikdo by se nemohl divit. Svou nedůsledností ve druhé půli jsme se připravili o výhru. Hosté vytěžili z minima maximum, ale i takový je fotbal. Pro nás je to určitě velká ztráta.Dneska za nás dobře zahrál Hurný a Jakeš.

TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér hosté): Do Bavorovic jsme jeli vyhrát, ale vzhledem k průběhu zápasu bereme bod všema deseti. Do zápasu jsme nevstoupili špatně, ale po chybě ve středu pole jsme prohrávali. Pak jsme se možná trochu zatáhli a propadli. Sotva jsme postřehli, že je druhá půle a kopala se penalta. Kontaktní gól nás nabudil a podařilo se nám i vyrovnat. Pochvalu si dnes zaslouží za dva góly a zlepšený výkon ve druhé půlce určitě Winkler a Volf jenž celý zápas odmakal na jedničku.



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - D. Granov [-] , J. Trnka [-] , J. Kuchař [-] , M. Hurný [-] - J. Hanousek [-] , V. Jakeš [-] , F. Šafránek [-] , S. Šálek [-] - P. Babka [-] , R. Hanousek [-]

TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - M. Kopáček [-] , J. Fošum [-] (66. J. Kaňka [-] ) , J. Princl [-] (40. K. Havelka [-] ) , J. Fencl [-] - M. Kožant [-] (75. T. Hrubý [-] ) , M. Kadlec [-] , M. Bez [-] , M. Volf [-] - V. Babka [-] , L. Winkler [-] -

ŽK: 24. M. Hurný , 83. R. Hanousek , 85. F. Šafránek - 18. J. Princl , 73. M. Volf .
Hráči zápasu: M. Hurný , V. Jakeš - L. Winkler , M. Volf .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: Hladík Pavel - KŘÍŽEK Danek, ŠPELINA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.