0:3
(0:1)
32. L. Matúš
59. F. Klíma (vl.)
66. S. Budík
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk v oslabení zdolal o třídu Vyšší Brod


Branky


32. L. Matúš , 59. F. Klíma (vl.) , 66. S. Budík
0
Domácí s výhodou jednoho hráče v poli rozvlnili jen vlastní síť
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení a červená

   Frymburk chtěl odčinit domácí porážku od Suchdola a vrátit se na špici tabulky. Vyššímu Brodu se nedaří s jediným bodem a nejvíce inkasovanými góly v soutěži okupuje poslední místo tabulky. Právě postavení týmů v soutěži bylo na hřišti patrné. Domácí nebyli příliš nebezpeční a hosté byli lepším týmem. Po půl hodině se Frymburk dostal do vedení. Přetažený centr do vápna sklepl Budík hrudí balon k Matúšovi, který levačkou poslal míč k tyči, 0:1. Hostující útočník si status hrdiny okamžiku užíval jen do konce poločasu kdy naopak své spoluhráče po skluzu kdy už by domácí hráč uháněl sám na Sulzera po červené kartě oslabil.

Vlastňák a pojistka

   Výhoda jednoho hráče v poli neměla na dění na hřišti prakticky vliv a hosté byli nadále lepším týmem. Byť se domácím podařilo skórovat radost z gólu byla pramalá. V 59. minutě se do vápna probíjel Rillich, pokusil se poslat míč před bránu a vracející se Klíma si míč srazil do vlastní brány, 0:2. Jen o 7 minut později přidal gólovou pojistku po Kaňově akci a centru před bránu Budík, 0:3 a bylo rozhodnuto. Nejnebezpečnější pokus domácích zastavila až v samém závěru zápasu tyčka. Vyšší Brod se o prolomení série špatných výsledků bude v příštím kole pokoušet v Dřítni kde ovšem budou domácí nabuzeni třemi body ze Suchdola. Uhájit druhé místo, potažmo zaútočit na první bude Frymburk chtít ve Chvalšinách.


Ohlasy k zápasu



FC Šumava Frymburk
Lukáš Matúš (hráč hosté): Domácí nebyli nebezpeční až na tyčku někdy v devadesáté minuty. My jsme byli lepší i v deseti. Bylo vidět, že soupeři se nedaří a leží na nich deka. První gól se mi povedla střela, která se trefí jednou za pár let. Pak jsem bohužel uviděl červenou a oslabil nás. Za výkon dnes zaslouží pochválit stoper Fatura jenž dobře organizoval obranu a několika střelám i výborně zabránil.



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
M. Sulzer [-] - V. Marek [-] (62. K. Šerhakl [-] ) , V. Pomije [-] , M. Vančura [-] , D. Pham [-] , J. Rohlík [-] , T. Dibďák [-] , K. Krauskopf [-] , F. Klíma [-] (77. T. Račák [-] ) , F. Filip [-] , J. Gondek [-] (75. T. Cach [-] )

FC Šumava Frymburk
P. Wudy [-] - J. Ribár [-] , F. Fatura [-] , K. Malák [-] - T. Kaňa [-] , D. Račák [-] , P. Tichovský [-] (77. D. Antl [-] ) , M. Račák [-] - S. Budík [-] (82. F. Malina [-] ) , J. Rillich [-] , L. Matúš [-] -

ŽK: 23. J. Gondek , 25. V. Marek , 44. M. Vančura , 80. K. Šerhakl - 29. J. Ribár , 37. K. Malák , 40. F. Fatura , 78. D. Račák . ČK: 45. L. Matúš .
Hráči zápasu: F. Fatura .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Kollmann Jaroslav - ERNST Martin, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.