3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trhové Sviny zvládly zápas s Kamenným Újezdem


Branky


0
Kurali porazil Kameňák a vrátil se na post nejlepšího střelce
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nejtěsnějším rozdílem pro domácí

   Před zápasem se řešila způsobilost hrací plochy. Nešlo o podmáčený trávník jako tomu bylo nedávno, ale zejména o přítomnost předmětů jenž na hřiště nepatří. Jako například kusy betonu či skla. Sudí Velechovský uznal za způsobilé a mohlo se hrát. Kvalita zápasu odpovídala postavení na vrchu tabulky obou mužstev. Hned na začátku se do dvou nebezpečných šancí dostali hosté, ale neproměnili. Později dostal mezi malé vápno a penaltu namazáno Kotalík, ale promáchl. Potom z dobré pozice minul Sivák. Domácí trefili nejen břevno, ale podařilo se jim i skórovat. Ve 31. minutě centr z pravé strany na zadní tyč svinenští vrátili před bránu kde si balon našel Kurali a nemýlil se, 1:0. Takový byl i výsledek celé první půle. 

Brzká pojistka a tečka před koncem

   I ve druhém poločase diváci mohli sledovat pohledný fotbal. I když měli domácí o něco víc ze hry hra se přelévala nahoru dolů. V 53. minutě zahrály Sviny dlouhý a vysoký balon do vápna. Dudák zřejmě trochu zaspal, zůstal stát na čáře a Kurali podruhé trestal, 2:0. Po přímáku Siváka zvonilo břevno i na druhé straně. Poté se k odraženému míči dostal Soukup. Vrábek však situaci zvládl na jedničku. Čas hosty tlačil a snažili se o zdramatizování zápasu. V 82. minutě udeřili domácí. Tři svinenští hráči se řítili do otevřené obrany. Kurali strčil míč před bránu a střídající Horelica upravil na konečných 3:0.


Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny
Zdeněk Bebčák (sekretář klubu): Na zápas jsem bohužel přišel až před koncem, tak k samotné hře se nemůžu vyjádřit. Chtěl bych však uvést na pravou míru trošku zbytečně přehnaný komentář pana Vaníka. Neříkám že teď máme zrovna kvalitní hrací plochu, ale musím náš oddíl bránit od nařčení, že je nebezpečná. Museli jsme v krátké době nutně s firmou na fotbalová hřiště řešit naší nepropustnou plochu. V týdnu bylo firmou Erogreen provedeno propíchání a zapískování celého hřiště, z důvodu jeho zahnívání. Byla to naše jediná možnost, jak v současné době jakkoliv, a hlavně za přijatelnou cenu naše hřiště zachránit. Zřejmě při nabírání písku do stroje došlo i k nabrání určitých nečistot. Hřiště je tedy zapískované, uznávám že se do trávy mohlo dostat i nějaké kamení, dle mého zjištění soupeř našel i kousek skla. V rámci možností to bylo ze hřiště sebráno. Kdyby byla plocha nezpůsobilá, určitě by na to rozhodčí hru nepustil. K tomu nedošlo, ani nám nebylo hlášeno od nikoho žádné zranění. Soupeři se za to moc omlouváme, snad se setkáme s pochopením. Určitě nedošlo k žádné schválnosti.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér hosté): Blahopřeji soupeři k dobrému výkonu a zisku tří bodů. Oni šance proměnili my bohužel ne. I když měli domácí o trochu více ze hry přelévalo se to ze strany na stranu a byl k vidění opravdu pěkný fotbal. Nicméně jsem byl zklamaný z hrací plochy, která byla podle mě nejen neregulérní, ale i nebezpečná. Kusy betonu a rozbitého skla mě donutili přemýšlet jestli zápas vůbec odehrát.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - Z. Šafránek [-] , M. Chromčák [-] , D. Brůha [-] , J. Kurali [-] , L. Ebenhöh [-] , M. Kodras [-] (66. R. Horelica [-] ) , M. Švepeš [-] , M. Valut [-] , D. Tomek [-] , O. Kolář [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - D. Průdek [-] , V. Kotalík [-] , P. Pavlis [-] , M. Sládek [-] , P. Petkov [-] - M. Sivák [-] , O. Bělohlav [-] , J. Váša [-] - A. Prokop [-] , R. Soukup [-] -

ŽK: 30. L. Ebenhöh - 33. P. Petkov .
Hráči zápasu: J. Kurali .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Velechovský Miroslav - KŘÍŽEK Danek, BUŘIČ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.