2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 12:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk si podělil body s Dřítní


Branky


0
Frymburk doma ztratil body a přišel o vedoucí příčku
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nerozhodně

   Jak tomu o víkendu bylo asi ve většině zápasů, tak i ve Frymburku nečekalo na hráče zrovna ideální počasí pro fotbal. Úvod vyšel dobře domácím. V 10. minutě hosté neukopli míč a Rillich pelášil s míčem dopředu. Předložil přihrávku na malé vápno kde Kaňa bez větších problémů uklidil balon do opuštěné brány, 1:0. Frymburk se z vedení radoval jen pět minut. Střela Marka Kovaříka skončila s přispěním teče domácího hráče za zády Wudyho, 1:1. První poločas nenabídl mnoho velkých šancí a hrálo se spíše ve středu hřiště. Do kabin se tedy odcházelo za nerozhodného stavu 1:1.

Rychlé vedení a zahozená tutovka v závěru

   Vedoucí gól vstřelili domácí ještě dříve než tomu bylo v prvním dějství. Už ve 47. minutě dostal průnikovou přihrávku Koršala, vystřelil a hosté míč nešťastně srazili přes Lébla do sítě, 2:1. Ani druhý poločas nepřinesl mnoho vzruchu ať už před domácí nebo před hostující bránou. Na další gól se muselo čekat až do 80. minuty. Po standardce ze strany se balon dostal poblíž penaltovému puntíku odkud Pfeffer propálil vše co mu stálo v cestě, 2:2. V 90. minutě si mohli domácí potřetí a asi už definitivně vzít vedení zpět. Ovšem míč na zadní tyči skoro z brankové čáry do sítě dopravit nedokázali. Frymburk se tak po týdnu loučí s vedením v soutěži.


Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Lukáš Matúš (hráč domácí): Myslím, že konečná remíza je ve výsledku spravedlivá, i když jsme v 89. minutě měli snad tisíciprocentní tutovku. Byl to vyrovnaný zápas s minimem šancí. Spíš to byl takový boj uprostřed hřiště. A rozhodčí byl na obě strany velmi nepřesný. Nejlepším hráčem byl Fatura. Podal spolehlivý výkon, vyhrál snad každý míč a počínal si čistě a nefauloval.

TJ Dříteň
Tomáš Slepička (hráč hosté): Přivítalo nás hrozné počasí a navíc po naší hrubce jsme brzy prohrávali, i když jsme jeli do Frymburku s tím udržet co nejdéle nulu. Naštěstí se nám povedlo brzy vyrovnat nejen výsledek, ale i hru. Druhý poločas se odehrával mezi vápny a až na velkou šanci na konci zápasu jsme domácí k ničemu nepustili. Bod z Frymburku je dobrý a jsme za něj rádi, také jsme si pro něj jeli. I když po průběhu zápasu jsem zklamaný z toho, že jsme nevyhráli. Hráčem zápasu volím Marka Kovaříka, kterému se daří a hodně toho naběhá.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
P. Wudy [-] - D. Antl [-] , J. Ribár [-] , F. Fatura [-] - R. Mertl [-] , T. Kaňa [-] (61. P. Tichovský [-] ) , F. Malina [-] , D. Račák [-] (27. V. Tomka [-] ) - E. Koršala [-] , M. Račák [-] , J. Rillich [-] -

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - V. Pečenka [-] , M. Werner [-] , T. Kovařík [-] , T. Slepička [-] - L. Pfeffer [-] , M. Kovařík [-] , M. Kovařík [-] (71. L. Koudelka [-] ) - J. Klimeš [-] , O. Šíma [-] (66. P. Švejda [-] ) - M. Tupý [-]

ŽK: 28. T. Kaňa , 52. E. Koršala , 61. R. Mertl , 74. V. Tomka - 37. V. Pečenka , 59. M. Kovařík .
Hráči zápasu: F. Fatura - M. Kovařík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Svoboda Jan - PICKA Pavel, GONDEK Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.