1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sviny nestačily na Suchdol


Branky


40. O. Kolář - 78. M. Dunaj , 84. M. Dunaj
0
Suchdol dvěma góly v závěru otočil zápas
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle těsně pro domácí

   Vedoucí Trhové Sviny mohly využít dopoledního zaváhání Nové Vsi a navýšit náskok v čele tabulky. Hosté ze Suchdola přijeli sice oslabeni, ale odevzdaně rozhodně nepůsobili. Vytvořili si několik nadějných šancí. Ovšem například Špaleho střelu výborně chytající Vrábek vyrazil. Gólově se neurodilo ani po pěkné hlavičce po rohu. Podobně jako Vrábek se i na druhé straně musel činit Rácik. Domácí se gólu přeci jen dočkali. Pět minut před odchodem do šaten propadl balon po dlouhém nákopu do vápna a tam se do něj z první položil kapitán Kolář a dal tak konečnou podobu poločasovému výsledku 1:0.

Obrat v závěru

   I ve druhém dějství mohli diváci sledovat dobrý fotbal. Suchdol se chtěl porvat o výsledek a Sviny se snažily pojistit vedení. Dlouho hráli prim oba brankáři, kterým se zápas povedl. Až přišla 78. minuta kdy po standartní situaci Dunaj vlétl do skrumáže a vyrovnal, 1:1. V 84. minutě hosté obrat dokonali. Jakub Záruba poslal míč ze strany do vápna a střelec zápasu Dunaj si mohl prakticky vybrat kam balon umístit, 1:2. Více už se toho nestalo a tak Suchdol trochu překvapivě veze z Trhových Svinů všechny tři body. Sviny zůstávají zatím v čele o skóre před dvojicí pronásledovatelů z Bavorovic a Nové Vsi. Pokud bude mít ovšem nedělní derby Kaplice s Frymburkem vítěze, stane se z něj nový lídr soutěže. 


Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny
Zdeněk Bebčák (vedoucí mužstva domácí): Na místě je rčení: Po posvícení přijde sr..a. A ta opravdu přišla. Výkon, který jsme podali v Chlumu, bychom potřebovali podat teď proti Suchdolu. Ale zdaleka tomu tak nebylo. Šli jsme sice do vedení opět kapitánem Kolářem, ale víc jsme nedali. Perfektní výkony ale podali oba brankaři. Ale nedá se jen vyhrávat, prohráli jsme s kvalitním soupeřem. Musíme si z toho vzít ponaučení do dalších zápasů. Suchdolští byli dravější, rychlejší na balonu a to asi rozhodlo. Konec zápasu nám vůbec nevyšel. A díky tomu jsme inkasovali dvě branky. No nic, nepoděláme se z toho, zvedáme hlavy a jedeme dál. I přes obdržené branky podal výborný výkon brankář Michal Vrábek.

Sokol Suchdol nad Lužnicí
Jaromír Gauč (trenér hosté): Do Svinů jsme si jeli pro bod a odvážíme tři. Myslím, že to bylo i celkem zasloužené, protože jsme nebyli horším týmem a podali jsme poctivý výkon. První půle byla řekl bych vyrovnaná. Domácí byli silní na míči a my dostali nešťastný gól. Do druhé půle jsme se hecli a bojovali. Ono pomyslné štěstíčko, které se od nás v minulých zápasech odvracelo se teď k nám trochu přiklonilo. Myslím, že to byl kvalitní zápas co měl šťávu. Rozhodčí nasadil celkem zvláštní metr a moc to nevládl, protože se mu to tam málem pokopalo. Jsme rádi, že s mančafty ze špice tabulky fotbalově nepropadáme. Dneska nás podržel Rácik a pochvalu rozhodně zaslouží i Dunaj.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - Z. Šafránek [-] (58. J. Petr [-] ) , M. Chromčák [-] , D. Brůha [-] , L. Ebenhöh [-] , R. Horelica [-] , M. Kodras [-] , M. Švepeš [-] (64. F. Štrachal [-] ) , M. Valut [-] , D. Tomek [-] , O. Kolář [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - A. Arenberger [-] , M. Dunaj [-] , M. Březina [-] (77. F. Rácik [-] ) , T. Záruba [-] , M. Matějček [-] - P. Krejčí [-] (63. J. Heřman [-] ) , P. Špale [-] , R. Gorný [-] - J. Záruba [-] , M. Heřman [-] (88. D. Trmal [-] ) -

ŽK: 61. L. Ebenhöh , 72. M. Chromčák - 75. T. Záruba .
Hráči zápasu: M. Vrábek - M. Dunaj , M. Rácik .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Třešťík Petr - TOUCHA Matěj, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.