1:2
(1:1)
26. J. Kurali
77. M. Vrábek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteň tešně podlehla Trhovým Svinům


Branky


15. L. Pfeffer - 26. J. Kurali , 77. M. Vrábek (p.)
0
Gólman Vrábek vystřelil Svinům výhru z penalty
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nerozhodně

   Dříteň přivítala na svém hřišti vedoucí tým soutěže Trhové Sviny. Domácí se snažili zodpovědně bránit. Přesto se po jedné akci hostů rozeznělo za Léblem břevno. Dříteň měla pár nebezpečných standardek. Kapitánu Slepičkovi jí skvělým zákrokem vytáhl Vrábek. Marek Kovařík mířil kousek nad břevno. Hosté se snažili, ale defenziva domácích pracovala dobře. Po čtvrt hodině hry hezky prostrčil balon mezi beky Marek Kovařík a Pfeffer s nabízenou šancí naložil k radosti domácích fanoušků, 1:0. Hostům se podařilo vyrovnat ve 26. minutě kdy se po rohu dokázal prosadit nejlepší střelec soutěže Kurali, 1:1. Za tohoto stavu se i oba soupeři odebrali do kabin na poločasovou přestávku.

Rozhodnutí z penalty

   Sviny chtěly v zápase urvat výhru a ve druhé půli Dříteň zmáčkly. Domácí byli poměrně často zamčeni na své polovině a brejky se jim příliš nedařily. Rozhodnutí přišlo v 77. minutě kdy byl jeden z hostujících hráčů faulován uvnitř šestnáctky. Zodpovědnost na sebe vzal brankář Vrábek a stejně jako v minulém utkání proti Frymburku se nemýlil, 1:2. Hosté už si zbytek zápasu v poklidu pohlídali a nedali domácím šanci zápas zdramatizovat. Dříteň se bude pokoušet zlepšit si náladu v předehrávce kde hostí na svém hřišti Ledenice. Trhové Sviny zavítají na horkou půdu kaplického Spartaku.


Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Slepička (hráč domácí): Věděli jsme o soupeřově síle. Něco jsme si o nich před zápasem řekli a začali jsme celkem dobře. Pak jsme si nepohlídali roh a bylo srovnáno. Přesto bych řekl, že v první půli se hrála vyrovnaná partie. Ve druhé už nás zmáčkli na naší půlku a my de facto jen bránili. Chyběla nám finální přihrávka a s brejky jsme se kolikrát nedostali ani přes půlku. Penalta v závěru v nás samozřejmě vyvolala emoce, ale asi byla. Soupeř vyhrál nejspíš zaslouženě, protože byl lepší na míči i herně. Dobře vzadu zahrál Lukáš Hošek, který byl důrazný a zahrál. Vepředu si vedl také dobře Pfeffer.




Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Werner [-] , L. Hošek [-] , T. Kovařík [-] , T. Slepička [-] (80. M. Pojer [-] ) - V. Pečenka [-] , M. Kovařík [-] (67. R. Vo Son [-] ) , M. Kovařík [-] , P. Švejda [-] - O. Šíma [-] (83. L. Koudelka [-] ) , L. Pfeffer [-]

TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - Z. Šafránek [-] (80. J. Šafránek [-] ) , O. Kolář [-] (90. P. Randa [-] ) , D. Tomek [-] , M. Valut [-] , M. Kodras [-] (70. M. Švepeš [-] ) , J. Petr [-] , J. Kurali [-] , F. Štrachal [-] , D. Brůha [-] , M. Chromčák [-]

ŽK: 43. M. Kovařík , 70. M. Werner , 74. L. Pfeffer , 86. T. Kovařík - 43. F. Štrachal , 83. M. Valut .
Hráči zápasu: L. Pfeffer , L. Hošek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - SCHWARZ Rudolf, ŠPELINA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.