0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na těžkém terénu v Březí se body dělily


Branky


0

Vlachovo Březí moc gólů nedostává, ale ani nedává, hráči Březí dali pouze 4 góly a 13 obdrželi, takže mají čtvrtou nejlepší obranu v soutěži. V zápase proti Lhenicím se jim povedlo udržet čisté konto, a tak si připisují důležitý bod k záchranářským povinnostem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky se ohrozily jenom ze standardek

Utkání probíhalo na těžkém terénu, na kterém se jen obtížně uplatňovala kombinační hra, kdy se v 1. poločase převážně hrálo od šestnáctky k šestnáctce a brankových příležitostí bylo oboustranně jako šafránu a k ohrožování branek docházelo vlastně jen ze standardek. Nepříjemnost pro Lhenické vyvolalo pro malou početnost hráčů připravených do hry nucené brzké střídání P. Prennera pro zranění (již ve 23. minutě).

Utkání neoplývalo krásou, ale bojovností

Prvopoločasový obraz hry se do 60. minuty příliš nezměnil, kdy až poté získali domácí herně navrch, ale hostující tým celkem s přehledem stačil eliminovat jejich útočné snahy. S blížícím se závěrem utkání se zranil další jeho hráč – V. Pilát, a protože Lheničtí již před tím provedli druhé střídání a lavička již byla prázdná, dohrával se sebezapřením. V samém konci mače Březští přeci jen mohli strhnout vítězství na svou stranu při vyložené gólové šanci, ale gólman Suchý byl bravurním zákrokem proti a svůj tým podržel, když již i před tím při rohových kopech a i dalších standardkách byl velice jistý. Utkání, které neoplývalo fotbalovou krásou, ale bojovností skončilo dělbou bodů. I přes uhranou remízu venku klesl lhenický SK ve vyrovnaném středu tabulky I.B sk. B ze 6.místa na osmé.

 

Autor: Jan Bumba



Sestavy


FC Vlachovo Březí
M. Uher [-] - R. Kalčík [-] , P. Dejmek [-] (29. F. Daniel [-] ) , R. Lauda [-] , M. Zámečník [-] - L. Martínek [-] , J. Hubáček [-] , M. Hojdekr [-] , A. Dejmek [-] - A. Kravčenko [-] , D. Nosek [-] -

SK Lhenice
R. Suchý [-] - J. Růžička [-] , M. Sedlák [-] (85. P. Trnka [-] ) , P. Prenner [-] (23. P. Starý [-] ) , J. Schön [-] , J. Mrkvička [-] , V. Pilát [-] , J. Beran [-] , T. Tůma [-] , L. Kopf [-] , R. Sura [-]

ŽK: 58. D. Nosek , 67. M. Hojdekr , 73. A. Kravčenko - 54. P. Starý , 58. L. Kopf , 87. R. Sura .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Syrovátka Jan - PÁNEK Milan, ZABILKA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.