0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 10:30

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia přivezla tři body z Bystřice


Branky


0

Své zaváhání v derby s českobudějovickou Lokomotivou chtěli určitě fotbalisté Slávie napravit v duelu s Novou Bystřicí. Na hřišti nováčka soutěže je však nečekalo nic jednoduchého…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zužitkovali svůj tlak

Hned od úvodních minut prvního poločasu byla z herního projevu hostů patrná touha po vítězství. Fotbalistů Slávie bylo plné hřiště a díky svému dobrému pohybu a kombinační hře dostali domácí pod tlak. Během první patnáctiminutovky si hosté dokázali vypracovat několik slibných šancí, z nichž největší měl na svých kopačkách Wejskrab, který nejprve nedokázal mezi tři tyče usměrnit dorážku po Kindermannově střele a stejně si počínal i 7. minutě po průniku a zakončení Mizery.

 

Ve 25. minutě se hosté přeci jen mohli radovat, když zakombinoval Slípka s Kindermannem ve středu hřiště a druhý jmenovaný rozradostnil své spoluhráče ostrou ranou, která zapadla přesně za tyč, 0:1. Domácí se na hřišti spíše hledali a propracovali se pouze ke dvěma rohovým a jednomu přímému kopu, se kterými si s přehledem poradila hostující obrana v čele s brankářem Wolfem.

 

V síti neskončil ani projektil bystřického střelce Havla, který proletěl nad břevnem. Vedení hostů mohl navýšit Strobl, který dokázal o míč obrat jednoho z obránců, ale sám před brankářem zakončit nedokázal.

Hosté chtěli své těsné vedení ve druhém poločase ještě pojistit a na druhé straně domácí cítili, že nemusí být nic ztraceno. V úvodu druhé půle zahrával Slípka přímý kop z hloubi hracího pole, následovala nepřehledná situace, míč se nakonec ocitl u kopaček Mizery, ale z malého vápna ho poslal pouze do rukavic připraveného domácího gólmana.

 

Z herního projevu Nové Bystřice bylo ve druhém dějství patrné zlepšení, jelikož svou hru zjednodušila a začala tak i ona hrozit. Hosté se dopustili několika chyb v rozehrávce, především špatná malá domů slávistického stopera mohla být smrtící, ale nebezpečí pro svůj tým zažehnal obětavým zákrokem brankář Wolf. Následně byl blízko druhé branky hostí Wejskrab, ale ve finální fázi ho zradil terén, podklouzl a zakončit přesně nedokázal.

 

Poté byli blízko vyrovnání domácí, když se do ofenzívy vysunul jejich kapitán, sklepl dlouhý míč do strany na nabíhajícího spoluhráče, jehož zakončení dokázal Wolf za přispění svých spoluhráčů vytěsnit na roh, se kterým si pozorný Wolf rovněž poradil.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Konečně jsme zahráli dobře, především první poločas jsme předváděli kvalitní fotbal a vlastně v něm i rozhodli o výsledku, jak se později ukázalo. Druhou půli jsme ubrali, domácí naopak přidali a tak jsme byli nakonec rádi za hubené, ale celkově zasloužené vítězství.



Sestavy



SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - M. Bohůnek [-] , D. Strobl [-] (78. M. Dychtl [-] ) , P. Kindermann [-] (83. D. Šťastný [-] ) , T. Dvořák [-] , T. Wejskrab [-] , O. Kindermann [-] , F. Pauch [-] (68. J. Hejna [-] ) , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , P. Mizera [-] (54. O. Wegenkittl [-] )

ŽK: 21. D. Strobl .
Hráči zápasu: P. Kindermann , G. Wolf .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Votava Pavel - WEIDENTHALEROVÁ Hana, KATOLICKÝ Slavomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.