Ledenice si poradily s Loučovicemi


Branky


0
Ledenice doma zatím umí a přesvědčily o tom Loučovice
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas těsně pro domácí

   V odpoledním souboji Ledenic s Loučovicemi čekalo na oba týmy počasí s letními teplotami. Lépe s nimi vypořádaly domácí Ledenice, které byly v úvodním dějství aktivnějším týmem. Dalo by se říci, že domácí více méně diktovali tempo a měli více ze hry. Na úvodní gól si však diváci museli počkat rovnou půlhodinu kdy se prosadil Pavlík, 1:0. Domácí měli i další šance, ale gólově se z nich neurodilo. Loučovice se k ohrožení Mičanovi branky příliš nedostávali. A tak se na poločasovou přestávku oba soupeři odebrali za stavu 1:0. 

Dva rychlé góly a bylo jasno

   Domácí jakoby v kabině zůstali o něco déle a nechali zpočátku hrát hosty z Loučovic. Těm se ovšem vyrovnat nepodařilo a domácí začali zvyšovat obrátky a dostávat se do tempa z prvního poločasu. Z toho vyústil druhý gól. V 72. minutě střílel po rohu Fencl a odražený balon do odkryté brány v pohodě uklidil Kopecký, 2:0. Po dalších třech minutách získal na polovině hřiště míč Kadlec, poslal balon do křídla Babkovi a ten pocukrovanou přihrávkou vyzval ke skórování velmi dobře hrajícího Winklera, 3:0. Tento gól dodal Ledenicím klid na kopačky a závěr zápasu už si pohlídal. Ledenice se o první body z venku mohou pokusit příští týden ve šlágru kola v Trhových Svinech. Loučovice doma hostí Olešnici.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér domácí): Soupeře jsme neznali a nevěděli příliš co od zápasu čekat. Myslím, že od začátku jsme více méně diktovali tempo hry. Z toho vzniknul i první gól a šance, které jsme bohužel neproměnily. Vedli jsme jen 1:0 a věděli, že nesmíme povolit. Přesto jsme začátek druhé půle prospali a nechali soupeře dostat se dohry a vytvářet si šance. Pak jsme se znovu rozehráli a druhý gól nás hodně uklidnil. Pak už jsme v poklidu zápas kontrolovali. Dobrý výkon podal Winkler, který se vracel, dřel pro mančaft a góla nejen dal, ale i připravil. Bohužel to o centimetry nevyšlo. Vzadu to pak byl Pavlík, jenž podal jistý výkon.

Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (hrající trenér hosté): V Ledenicích to byl boj jak s počasím, tak s terénem i soupeřem. Tvrdé suché hřiště a tvrdě hrající tým domácích nám nedovolil mnoho, přesto jsme do 72. minuty drželi příznivý stav 1:0. Z exúčastníkem I.A jsme nehráli špatně, ale koncovka byla jalová, první pořádné šance na branku jsme měli až po druhé brance a opět vše do gólmana domácích. Premiéru měli v zápase někteří mladíci a na nich to jednou bude stát.



Počet diváků: 55. Rozhodčí: Plaček Tomáš - OVČÁČEK Josef, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.