Foto: Ledenice jako první tým v sezóně obral lídra z Nové Vsi o všechny body


Branky


0
Sestoupivší Ledenice v malém derby urvaly s postupující a zatím neporazěnou Novou Vsí tři body 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól až do šatny

   Za pěkného slunečního odpoledne se v Ledenicích odehrál zajímavý zápas. Vedoucí Nová Ves se pokoušela o kombinační hru. Ovšem povětšinou narážela na připravenou defenzivu domácích a nebezpečné zrychlení hry zejména po odraženém míči středem. Po 10ti minutách se středem hřiště probíjel do šance Novák, ale před vápnem byl nedovoleně zastaven. Kapitán Boháč ze standardky mířil nad. Po necelé čtvrt hodině poslal Winkler centr do vápna, který si poblíž penalty domácí dokázali zpracovat, ale prudká střela mířila hodně mimo. Ve 22. minutě přiťukl na půlce Winkler Babkovi jehož únik hosté na vápně zastavili. Snad první roh utkání zahrávala ve 26. minutě Nová Ves. O chvíli později se po jednom z Mičanovo dlouhých odkopů do šance dostával Winkler, ale tísněný a z úhlu zakončil jen slabě a Bartizal byl připravený. Pak Ledenice zahrozily nebezpečným centrem. O chvíli později ve 31. minutě rozehrával standardku u střídaček Kadlec a hosté odvrátili jen na roh. O pět minut později se po Kadlecově pobídce do křídla se potkaly hlavy protihráčů. Winkler opustil hřiště na nosítkách. Hostující kapitán Boháč odešel po svých, ale se skrvavenou tváří hodnou čtyřech štychů.  Ve 42. minutě zakončil další dlouhý výkop Pavlík střelou mimo tři tyče. V samém závěru půle rozehrával Kadlec balon poblíž střídaček. Bartizalovi míč vypadl a po závaru a dorážce hosté se štěstím odkopli. Krátce na to stejná situace jen přímák z druhé strany. Balon vypustil do hry Kadlec a Boháč jenž se před pár minutami s ovázanou hlavou vrátil na hřiště si míč nešťastně srazil k bližší tyči, 1:0. Krátce po rozehrávce se pískala půle.

Ledenice kontrolovaly a pojistily

   Začátek druhé půle pojali aktivněji hosté. Už v první minutě pronikl do vápna Češka jeho střelu Mičan vyrazil a Šejba při pokusu zabrzdit a cuknout zpět podklouzl. Krátce nato centroval z půlky znovu Češka. Mičan si sice křikl, ale míč odražený od země ho přeskočil a domácí měli co dělat odvrátit alespoň na roh. Ve 49. minutě vyhrál souboj ve středu hřiště s domácím zadákem Brožka. Domácí fanoušci reklamovali ruku, ale Brožka se řítil do šance, kterou zakončil střelou jenž domácí gólman hezky nohou vyrazil. V 54. minutě po centru zprava a bombě z voleje ve vápně už diváci křičeli gól ovšem předčasně. Po hodině hry si Kadlec navedl míč na střed, ale zakončil jen slabě. Byl z toho navíc brejk kdy se za beky dostal Brožka ovšem mířil nad. V 67. minutě po standardce Lamáčka přiťukl zpět Winkler a Babka pálil mimo. Kapitán Bez znamenal na balonu pro hosty nebezpečí. Svůj dobrý výkon korunoval krásnou přihrávkou na pravé křídlo kde míč domácí dostihli a následný centr uklidil rybičkou na zadní tyči do poloodkryté brány Winkler, 2:0. O minutu později na další hezký centr Winkler nedosáhl. V 74. minutě další dlouhý výkop Mičana vrátil před bránu Pavlík. Ovšem Volf míč do sítě nedotlačil. Pak hezký centr zleva ve vápně nezkrotil Holý. Dvě minuty před koncem prověřil Mičanovu pozornost jedovatou střelou z dobrých 35ti metrů ze standardky Janeček. V samém závěru se do vápna ze strany probíjel Kohout, posunul na Vávru, ale jeho pokus měl opačnou faleš o kousek minul domácí svatyni.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér domácí): Zápas dopadl dobře a určitě jsme hodně spokojení. Nová Ves byla v celém utkání asi lepší a aktivnější. Hlavně v první půli byli přesnější a přehrávali nás. Mají kvalitní a dobře poskládaný tým. Dali jsme gól prakticky z ničeho a vedli. Do druhého dějství jsme si něco řekli. Zlepšili napadání a zápas de facto kontrolovali. Za tři body, které jsme potřebovali jako sůl jsme hrozně rádi a věřím, že nám to pomůže i psychicky. Podali jsme týmový výkon. Dobře zahrál Winkler a hlavně Michal Bez, který dokázal v naší hře něco změnit. Navíc druhý gól jde za ním.




Počet diváků: 110. Rozhodčí: Křížek Danek - VELECHOVSKÝ Miroslav, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.