Divácky atraktivní derby pro Frymburk


Branky


0
Loučovice brzy vedly, ale Frymburk zápas otočil
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvěma rychlými góly domácí otočili

    Ještě před samotným výkopem byl k životnímu jubileu oceněn hráč Frymburka s původem v Loučovicích Josef Micák. Po pěti minutách hry museli hosté nuceně střídat zraněného mladíka Gregora. Což byla čára přes rozpočet už takhle nekompletních Loučovic. Ale ani Frymburk nenastoupil v plné síle. Hned minutu nato se Karták dostal do brejku a otevřel skóre, 0:1. Radost z vedení vydržela hostům jen do dvanácté minuty kdy vyrovnal Koršala, 1:1. O dvě minuty později po rohu hlavou skóroval znovu Koršala a otočil na 2:1. Divákům se fotbal musel líbit a k vidění byly šance na obou stranách. O něco víc jich přeci jen měli domácí. Po jedné z narážeček trefil Ribár tyč a hned z protiútoku mohli skórovat hosté. Na poločasovou přestávku se tak odcházelo za stavu 2:1.

Rychlé vyrovnání, ale Frymburk zápas zvládl

   Podobně jako v první půli i v té druhé se začátek povedl Loučovicím. V 50. minutě se po rohu radoval z vyrovnání Černý, 2:2. Hosté se snažili vzít si vedení zpět, ale nepodařilo se jim to. Naopak v  58. minutě Frymburk ubránil standartku a vyslal z půlky hřiště nebezpečného Rillicha jenž přeloboval Hüttnera, 3:2. Domácí pak hýřili aktivitou a odměnou jim byl čtvrtý gól. V 68. minutě po narážečce s Račákem přehodil Budík vybíhajícího Hüttnera, 4:2.


Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Lukáš Matúš (hráč domácí): Řekl bych, že naše výhra byla zcela zasloužená. Zápas mohl klidně skončit třeba 10:4. Pro diváky to byl určitě pěkný zápas. To asi neplatí o trenérech, kteří museli na lavičkách trnout. Za výkon bych pochválil Rillicha. Sice neproměnil tři samostatné nájezdy, ale neustále dělal problémy hostující obraně. Znovu mile překvapil Malák.

Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (trenér hosté): Další pěkné derby. Snažíme se hrát fotbal, nikam nejezdíme se staženým zadkem a o tom se přesvědčil i Frymburk. Měli jsme dobré začátky obou poločasů, ale klukům chybí zkušenosti z I. B. Nedokážeme ukočírovat emoce, ale ono to přijde. Dnes hrál souběžně dorost a ještě chyběli Toman s Dudlou a ve středu pole jsme hodně propadali. Další mrzutou věcí je zranění Gregora, které zřejmě bude na delší dobu.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Řehoř Petr - VEJČÍK Vít, ADAMOVIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.