3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 10:15

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves si poradila s Kameňákem


Branky


0
Druhou půli nahoru dolů zvládla lépe Nová Ves
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nerozhodně

    Domácí Nová Ves zahájila zápas zlepšeným výkonem oproti minulému zápasu s Chvalšinami. Ale i hosté z Kamenného Újezdu hráli dobře a chtěli rozšířit jediný získaný bod z venku. V prvním náznaku šance se po Novákově centru ocitl Šejba, ale na centrovaný míč nedoskočil. V 16. minutě se po rohu hlavou prosadil Šejba, 1:0. I hosté byli nebezpeční a nedlouho po vedoucím gólu srovnali. Ve 24. minutě vyvezl balon Samborský, vyslal po křídle pas na Frnku jenž zpracoval a centrem vyzval ke gólu Prokopa, 1:1. Šance na změnu stavu byly před oběma bránami, ale do kabin se odcházelo za asi spravedlivé remízy 1:1.

Rychlý začátek a pojistka v závěru

   Ve druhém dějství to byl možná chvílemi až takový hurá fotbal nahoru a dolů. Nebezpečnější však byla Nová Ves a využila toho už po dvou minutách hry. Boháč vyvezl balon a jeho "buchtu"ze strany poblíž penalty usměrnil hlavou k tyči znovu Šejba, 2:1. Náskok mohl pojistit po jednom ze samostatných úniků například Holý, ale přestřelil. Definitivní jistotu tří bodů pro domácí přinesla 86. minuta. Roh domácích prodloužil Graman a na zadní tyči měl snadnou pozici Janeček, 3:1 a bylo rozhodnuto. Nová Ves se zuby nehty drží boje o vedoucí příčku a patří k příjemným překvapením soutěže. Kamenný Újezd svůj jediný bod z venku o další nerozšířil a bude se snažit o body doma s Chvalšinami. 


Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
David Holzer (hráč domácí): Posledně jsme i přes výhru zahráli špatně. Dnes jsme nastoupili organizovaněji a zabojovali jsme. Hráli jsme zodpovědně a podali jiný, lepší výkon. Soupeře jsme chvíli zatlačili a vedli jsme. Vyrovnávací gól jsme možná inkasovat nemuseli. Druhá půle se divákům musela líbit. Hrálo se nahoru dolů a my jsme to ubojovali. Dneska bych mohl pochválit mnoho hráčů. Nejlépe se mi jevil Graman. Ale pochvalu zaslouží i Pech, Češka samozřejmě i dvougólový střelec Šejba.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér hosté): První poločas byl podle mě vyrovnaný s šancemi na obou stranách. My bohužel nebyli vepředu dostatečně produktivní, přesto jsme vyrovnali. Druhý poločas byl trochu bláznivý fotbal z jedné strany na druhou. Ale do šancí se dostával prakticky jen soupeř. Za první půli musím pochválit mladíka Frnku, ve druhé už mu docházely síly.



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - D. Pech [-] , E. Janeček [-] , J. Kohout [-] (67. D. Holzer [-] ) , P. Boháč [-] - B. Češka [-] , T. Novák [-] (89. M. Vávra [-] ) , P. Graman [-] , V. Neumann ml. [-] - Z. Holý [-] , R. Šejba [-] (51. V. Brožka [-] ) -

TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - D. Frnka [-] (88. R. Kočí [-] ) , D. Průdek [-] , V. Kotalík [-] (61. P. Pavlis [-] ) , R. Soukup [-] , M. Sládek [-] , M. Sivák [-] , A. Prokop [-] , J. Váša [-] , J. Nejedlý [-] , M. Samborský [-]

ŽK: 41. Z. Holý , 82. T. Novák - 39. R. Soukup .
Hráči zápasu: P. Graman - D. Frnka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav st. - BARTŮNĚK Pavel, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.