Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice vyválčily výhru


Branky


0

V záchranářském zápase vyválčily důležitou těsnou výhru domácí Bohuslavice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas pravdy zvládly Bohuslavice z výsledkového hlediska na jedničku, i když výkon domácích nesnesl nejpřísnějšího měřítka. Nedělní utkání by se možná vyvíjelo jinak, kdyby hosté během úvodní čtvrthodinky proměnili dvě tutovky. Bohuslavice pak naštěstí převzaly dirigentskou taktovku. První vlaštovkou se ukázala nepřesná rána Strýčka. Vzápětí vydláždil Petr Kocián typickou českou uličku pro Tomáše Štefka, který polaskal boční síť. Potom paradoxně zapršelo z hostujícího mráčku. Cudrák poslal na brankáře Grosse ostrý projektil a Košárek úspěšně dorážel – 0:1. Domácí se však nepoložili. Ve 39. minutě byl faulován uvnitř šestnáctky Radim Kocián a Sebrala z penalty srovnal gólové účty – 1:1. 

 

Na začátku druhé půle ovšem prožily Bohuslavice infarktové chvilky, když pustily Cudráka do stoprocentních šancí, jenže skóre se neměnilo. Až dvacet minut před závěrečným hvizdem našel Petr Kocián rozběhnutého Strýčka a ten mistrně vymetl šibenici – 2:1. Domácí pak ještě zdvojnásobili svůj náskok. Po prudkém centru Tomáše Štefka sice neuspěl Mička, ale Sebrala už dokonal dílo zkázy – 3:1. Za Krásné Loučky reagoval Cudrák, jenže zaslouženou výhru Bohuslavic neodvrátil – 3:2.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice
Daniel Buhla, trenér Bohuslavic: Fotbal opravdu nemá logiku. V předchozím zápase proti Vítkovu jsme hráli výborně, ale nezvítězili jsme. Teď jsme podali mnohem horší výkon, přesto máme všechny body. Krásné Loučky se spoléhaly hlavně na brejky, když jsme pustili Cudráka do několika šancí. Postupem času jsme se naštěstí dostávali do tempa a z územní převahy vytěžili důležitou výhru.

TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella, vedoucí mužstva: Bohužel trpíme na neproměňování šancí, a smůla se nám lepí na paty. Prvních patnáct minut to byl festival neproměněných šancí z naší strany. Postupně je zahodili Česlík, Košárek a Cudrák. Poté měli dvě slibné šance domácí. Ty zlikvidoval brankář Petr. V závěru poločasu jsme se po tvrdé střele Cudráka a dorážce Košárka ujali vedení. Bohužel po ztrátě míče v domácím vápně, došlo k přečíslení a k faulu domácího hráče v našem pokutovém území a z penalty domácí srovnali. Do druhého poločasu jsme nastoupili velice aktivně, když jsme opět nedali hodně gólovek, v čemž vynikal hlavně krajní záložník Košárek, který dvakrát nedokázal dopravit míč do prázdné branky. Poté jsme, jak už bývá naším zvykem, inkasovali z nenápadné šance. To nás rozhodilo a my jsme inkasovali po chybě na 3:1. Pak jsme ve snaze zápas zdramatizovat vrhli všechny síly do útoku. Riskantní strategie se vyplatila, když jsme Cudrákem snížili. Bohužel času na vyrovnání už moc nezbylo, a proto jsme prohráli 3:2.



Sestavy


SK Bohuslavice
J. Gross [-] - T. Horsinka [-] , M. Sebrala [-] , J. Kocián [-] , P. Kocián [-] , D. Kotzur [-] (46. J. Vitásek [-] ) , R. Heiduk [-] , J. Štefek [-] (59. V. Mička [-] ) , R. Kocián [-] , M. Strýček [-] , T. Štefek [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Petr [-] - J. Dankovič [-] , J. Fiurášek [-] (83. M. Klimenko [-] ) , M. Tesař [-] , J. Lalák [-] , M. Cudrák [-] , J. Košárek [-] , R. Choma [-] , L. Chlopčík [-] , L. Dvořák [-] , L. Česlík [-] (74. O. Šmíd [-] )

ŽK: 39. M. Tesař .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: POLEDNÍK Radek - CHÝLEK Martin, OPĚLA Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.