Satke vybojoval výhru domácích


Branky


18. M. Satke , 63. M. Satke
0

Navrátilec do sestavy Satke zařídil své družině dvěma přesnými zásahy důležitu výhru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina na hrbolatém hřišti v Krásných Loučkách nepotvrdila výtečnou formu z posledních týdnů. Hosté sice od začátku drželi míč mnohem častěji na svých kopačkách, jenže jejich tlak byl hodně platonický. V 18. minutě si navíc Matyáškova družina vybrala pořádný kopec smůly. Po autovém vhazování domácích trefil Švacha nešťastně do zad Kudělu a odražený míč uklidil do sítě Satke – 1:0.

 

Druhá půle nabídla atraktivnější podívanou. Hned ze startu pálil nepřesně štítinský Tkadleček. V 63. minutě ovšem na drnu poskočil balon Havelkovi a Satke z rychlého přečíslení překonal bezmocného gólmana Hlaváčka – 2:0. S bleskovou odpovědí se snažil přispěchat Heger, jenže obrovskou šanci zahodil. Deset minut před koncem se ztrapnil slabý sudí Špičák, který dal nejprve Cudrákovi žlutou kartu za simulování, ale pak si vše rozmyslel a nařídil penaltu. Spravedlnost tentokrát nebyla slepá, protože Hlaváček pokutový kop Fiuráška zneškodnil. V závěru šli domácí do deseti, když se po střetu s Černým nechal hloupě vyloučit za oplácení Chlopčík, jenže Štítina krátkou přesilovku nevyužila a domů se tak vracela s hodně špatnou náladou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí mužstva): Sešli jsme se konečně v plném počtu. Do sestavy se nám vrátil do sestavy Michal Satke, který vsítil oba góly. První poločas byl v naší réžii, kdy jsme měli několik slibných situací, z nichž z jedné padl gól po kombinaci Cudráka, který zatáhl míč po lajně a nahrál Satkemu do vyložené příležitosti, ze které nezaváhal. Ve duhé půli jsme se trošku zatáhli, a chtěli jsme hrát ze zabezpečené obrany. Paradoxně jsme z rychlého brejku po spolupráci Cudráka se Satkem vsítili druhou branku. V závěru jsme mohli dát třetí branku, ale střídající Fiurašek nedal penaltu. Jelikož hosté neproměnili své šance, tak jsme vyhráli 2:0.

TJ Tatran Štítina
Radim Maloch, záložník Štítiny:: Tentokrát nám to vůbec nesedlo. Na hrozném terénu se nedalo kombinovat, což nám vůbec nesvědčilo. Moc jsme toho nepřevedli. Po celý zápas jsme sice měli více ze hry, jenže bylo to takové platonické. Hráli jsme pouze po šestnáctku, zatímco domácí dali gól z jediné střely na branku. Druhý gól jsme pak obdrželi po brejku. Utkání navíc řídil slabý rozhodčí, který nás do stavu 2:0 k ničemu nepustil a potom si ještě vymyslel penaltu.



Sestavy


TJ Sokol Krásné Loučky
M. Petr [-] - O. Šmíd [-] , J. Lalák [-] , J. Dankovič [-] , J. Košárek [-] (50. O. Ručka [-] ) , R. Choma [-] (47. P. Malinovský [-] ) , L. Chlopčík [-] , M. Cudrák [-] (89. M. Tesař [-] ) , M. Satke [-] (76. J. Fiurášek [-] ) , L. Dvořák [-] , R. Kozák [-]

TJ Tatran Štítina
P. Hlaváček [-] - J. Černý [-] , D. Matyášek [-] , O. Prokša [-] (63. J. Heger [-] ) , J. Tkadleček [-] , M. Režnar [-] , R. Maloch [-] , D. Kuděla [-] , J. Havelka [-] , D. Švacha [-] , R. Šimeček [-]

Počet diváků: 68. Rozhodčí: ŠPIČÁK Zbyněk - BYRTUS Ladislav, YEGHIAZARYAN Vachik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.