EXPERT TIP - 12.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 23.10.2016

0

Víkendové kolo I. A třídy určitě znovu přitáhne do ochozů spoustu fanoušků. Větší část utkání je tentokrát na programu v sobotu. Do Ludgeřovic cestuje Chlebičov, takže zde jde o střetnutí dvou týmů s úplně odlišnou formou. Rozjetá Štítina se představí v Krásných Loučkách, Bolatice vyrazí na půdu ambiciózního nováčka ze Staré Bělé, Oldřišov bude bojovat v Jakubčovicích a Mokré Lazce se pokusí překvapit ve Vítkově. Během nedělního odpoledne pak dojde k zajímavým zápasům mezi Bohuslavicemi a Kravařemi, popř. Štěpánkovicemi a Darkovičkami.




Roman Divina

Expertem aktuálního kola I. A třídy jsme tentokrát zvolili zkušeného kouče Romana Divinu, který v současnosti šéfuje fotbalistům Darkoviček. Zkušený trenérský bard v předchozích letech působil i v Ludgeřovicích či Bohuslavicích, takže má o okolních klubech velice dobrý přehled.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 0 - 59 - 41 %
Komentář experta:

Štítina u nás posledně předváděla velice dobrý fotbal. Ani Krásné Loučky však směrem dopředu nejsou špatné. Jejich hrozné hřiště navíc smazává kvalitativní rozdíly, takže zkusím risknout remízu.

Tip experta: 1 76 - 6 - 18 %
Komentář experta:

Oldřišovu se daří především doma, zatímco venku není tak silný. Hostům navíc často chybí kanonýr Šamárek. Jakubčovice si to na vlastním stadionu pohlídají, i když úplně jednoduché to mít nebudou.

Tip experta: 1 88 - 12 - 0 %
Komentář experta:

Tady to vidím jednoznačně. Stará Bělá má mladé a běhavé mužstvo, které se ničeho nezalekne. Hosté naopak sázejí spíše na zkušenější borce. Bolatice budou body získávat hlavně v domácím prostředí.

Tip experta: 1 64 - 24 - 12 %
Komentář experta:

Na Ludgeřovice se občas chodím dívat, takže vím, že mají výborně poskládaný mančaft. Chlebičov naopak čtyřikrát za sebou prohrál, takže momentálně prochází krizí, což se projeví. Jasná jednička.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tutovka víkendu. Vítkov má podle mého názoru nejkvalitnější mančaft v I. A třídě. Jeho výsledky tomu sice zatím stoprocentně neodpovídají, ale považuji ho za hlavního kandidáta postupu.

Tip experta: 0 18 - 24 - 58 %
Komentář experta:

Tohle je docela sázkařský oříšek. Přestože teď Bohuslavice dostaly pětku, tak se v posledních kolech zvedly. U nich se navíc každému hraje strašně těžce. Kravaře však také potřebují body jako sůl, takže zkusím nulu.

Tip experta: 0 71 - 29 - 0 %
Komentář experta:

: Rádi bychom zabrzdili nepříjemnou sérii porážek. Bohužel nás trápí strašně úzký kádr, když postrádáme zkušené borce, ale věřím, že to teď zlomíme. Přiznávám, že bych byl spokojený s bodem. Od této remízy se odpíchneme nahoru.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Pavel Havel 5
2. Milan Petrík 5
3. Jan Obludník 4
4. Ondřej Pytlík 4
5. Martin Kresta 4
6. Lukáš Stepek 3
7. Magdaléna Harazimová 3
8. Karel Klos 3
9. Marek Wendtner 3
10. Tomáš Holata 3
11. Marek Kulaviak 3
12. Ondřej Malík 3
13. Adam Michalčík 3
14. Roman Fejerčák 2
15. Radek Bělan 2
16. Jiří Gerlich 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.