1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby skončilo smírně


Branky


0

Také druhé derby v letošním ročníku I. A třídy, sk. B, skončilo nerozhodným výsledkem. Fotbalisté Libhoště totiž po utkání ve Veřovicích (2:2), remizovali také na hřišti Petřvaldu, kde šli po gólu Jachníka v poločase do vedení, ale po změně stran zařídil vyrovnání Jaroš. Pro Petřvaldské se jednalo teprve o první domácí bod v sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první se dostal k ohrožení domácí branky Beneš, jenž hlavičkoval po centru Juřeny, ale Vidlička byl na místě. Na druhé straně při zakončení neuspěl Richter a po něm pálil vedle Jaroš. S bezbrankovým stavem nakonec pohnuli jako první hosté, když Beneš udržel míč, a těsně za hranicí velkého vápna ho přistrčil Jachníkovi, jehož přesná rána znamenala hostující vedení 1:0.

 

Ve druhém dějství se na hřišti přiostřilo, a jako v klasickém derby nechyběly vyostřené momenty. V 72. minutě se pak dočkali také příznivci Petřvaldu, když pokus Jiřího Huvara Martinovský vyrazil a poté propálil všechno před sebou Jaroš, jenž se tak postaral o vyrovnání. Domácí pak podržel Vidlička, který vyrazil šanci Beneše.

 

text zdroj:http://www.fotbalpetrvaldnm.cz/



Ohlasy k zápasu


FK Petřvald na Moravě
předseda domácího Petřvaldu na Moravě Tomáš Klečka: První poločas byl z naší strany opatrnější a Libhošť byla o něco lepší, ale ve druhém už to bylo o něčem jiném. Hráči k tomu přistoupili daleko zodpovědněji a při nerozhodném stavu mohla ještě skórovat obě mužstva. Nakonec to byla zasloužená dělba bodů.

FC Libhošť
trenér FC Libhošť Miroslav Salač: Chtěli jsme navázat na první výhru z minulého kola, ale bohužel se nám to nepovedlo. Podařilo se nám jít do vedení, ale ve druhém poločase byla naše hra místo jednoduchosti překombinovaná, pomalá a se spoustou chyb. Proto přišel trest v podobě vyrovnání. Nerozhodný výsledek beru jako hloupou a zbytečnou ztrátu.



Sestavy


FK Petřvald na Moravě
R. Vidlička [-] - R. Huvar [-] , T. Kotek [-] , J. Musil [-] , A. Ručka [-] , M. Hýl [-] (46. L. Šarina [-] ) , E. Kožar [-] , J. Huvar [-] , J. Prudký [-] , V. Jaroš [-] , J. Richter [-]

FC Libhošť
P. Martinovský [-] - D. Velart [-] , P. Pojezdala [-] , J. Čapka [-] , J. Beneš [-] , T. Blažek [-] , L. Krupa [-] , J. Jachník [-] , Z. Palička [-] , T. Juřena [-] , D. Symerský [-]

ŽK: 29. M. Hýl , 60. L. Šarina , 68. J. Huvar - 66. P. Pojezdala , 68. J. Beneš , 74. Z. Palička .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - KOLEČKÁŘ Antonín, SEIPEL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.