5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rakovnické mládí se statečně bránilo jen do 37. minuty


Branky


37. P. Kabele (vl.) , 40. L. Křenek , 51. N. Obradovič , 88. L. Křenek , 89. N. Obradovič
0

V 10. kole Fitpartner gastro I. B třídy čekal na rezervu SK Rakovník jeden z nejtěžších zápasů. Rezervu hostil libušínský Baník, který před sezonou výrazně posílil kádr, když v jeho dresu nastupují pro rakovnickou veřejnost známí hráči, v minulé sezoně za divizní Tatran Rakovník hrající Miloslav Houška a Tomáš Abrham. Libušín ovšem disponuje dalšími pro I. B třídu nadstandardními hráči. Domácí do utkání poslali výrazně silnější sestavu, než která nastoupila proti rakovnického A-týmu v 2. kole Agro CS poháru (4:3 výhra SKR po penaltách).

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rakovník do sestavy nastoupil ve velmi mladé sestavě. Průměrný věk byl 21,5 let a to ještě v sestavě figuroval 43 letý matador Plaček, který průměrný věk sestavy zvedl o 2 roky. Hosté od počátku utkání stáli v bloku na své polovině a pečlivě bránili. Domácí hráli tzv. „do plných“ a evidentně jim to nesvědčilo, protože si za půl hodiny nedokázali vytvořit žádnou brankovou příležitost.

 

Skóre mohl naopak otevřít rakovnický Faigl, který si zaběhl za obranu domácích a Kabele ho našel přesným pasem. Domácí brankář dobře přečetl úmysl Faigl a jeho pokus o lob vyrazil na rohový kop. O pět minut později se z vlastní poloviny do vápna domácích proháčkoval Marek Tvrz, ale při zakončení trefil jen boční síť. Ve 37‘ nastal před brankou hostů obrovský závar. Rakovničtí zblokovali tři střely domácích, ale následně Kýzl při snaze odkopnout míč trefil záda Kabeleho a míč skončil za bezmocným Peškem v brance – 1:0. O dvě minuty později našel Abrham parádním pasem za obranou hostů rozběhlého Křenka, který obstřelil Peška – 2:0.

 

 

Hosté do druhé půle nastoupili s cílem pokusit se vstřelit kontaktní branku. To se bohužel nepovedlo, protože v 51‘ se rakovnickou obranou prohnal rychlonohý Obradovič a s přehledem navýšil skóre – 3:0. Šance pro hosty přišla v 59‘, kdy se míč po ose Čech – Nováček dostal až k M. Tvrzovi, který šel sám na branku, ale domácí brankář udržel čisté konto. Definitivní podobu výsledku dali domácí v 88‘ a 89‘, kdy se prosadili po dvou rychlých brejcích Křenek a Obradovič – 5:0.

 

AUTOR: Marek Tvrz

 



Ohlasy k zápasu



SK Rakovník B
Marek Tvrz: Věděli jsme, že dnes proti nám nastoupí tým, který je na úrovni horní poloviny I. A třídy. Domácí navíc byli plně kompletní, a proto jsme dnes tzv. „zaparkovali autobus“ před vlastním vápnem. Utkání rozhodla pro nás velmi smolná první branka, kdy Kýzl trefil Kabeleho do zad a ten si dal vlastní branku. Kdybychom udrželi poločas bez inkasované branky, tak věřím, že by domácí byli nervóznější a otevřeli se okénka v jejich defenzivě. Na kdyby se ovšem nehraje a mně nezbývá nic jiného než před domácím týmem smeknout, protože hrál výborně a vyhrál naprosto zaslouženě. Pro naše mladé hráče to byla ovšem skvělá zkušenost do dalších zápasů. Nám se v poslední době moc nedaří a nečekají nás lehká utkání. Máme doma Tatran B, Mšec a končíme v Doksech. Ani v jednom utkání nebudeme favorit, ale nějaké body potřebujeme ještě získat, abychom do zimy nešli ze dna tabulky. Čeká nás velmi těžký závěr podzimní části.



Sestavy


SK Baník Libušín
M. Havelka [-] - D. Portužák [-] , V. Kulhánek [-] , S. Sejtarija [-] , O. Špalek [-] - F. Čížek [-] (46. T. Sláma [-] ) , T. Abrhám [-] , M. Houška [-] (62. J. Bejbl [-] ) , M. Pucholt [-] - N. Obradovič [-] , L. Křenek [-]

SK Rakovník B
T. Pešek [-] - D. Titlbach [-] , J. Votroubek [-] , M. Tvrz [-] , J. Plaček [-] , P. Nováček [-] , M. Medřický [-] , J. Čech [-] , P. Faigl [-] (82. P. Bučák [-] ) , P. Kabele [-] , P. Kýzl [-] (64. P. Tvrz [-] )

ŽK: 35. M. Tvrz , 73. P. Faigl , 85. J. Plaček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: CHLÁDEK Michal - ŠNÝDR Miroslav, JAHODA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.