1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

7.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Verner rozhodl o vítězství Štěchovic


Branky


0

Osmý zápas sezóny ČFL odehrály Štěchovice v dočasném azylu na Hradištku proti kvalitnímu mužstvu Chrudimi. Vyrovnaný zápas přinesl jen jeden gól, a to do sítě trápící se Chrudimi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na startu zápasu nastal hned dvakrát závar před Soukupem, ale jedinou střelou bylo nepřesné zakončení Dostálka. Nadějně se pak probíjel k balonu ve vápně Kopecký, kterého včas odtlačil Maršálek. Po čtvrt hodině hry se do hlavičkového zakončení dostal Krčál, jehož vychytal Soukup. V 19. minutě našel Mareš na levé straně Košatu, po jehož centru balon prolétl vápnem a našim hráčům se nepodařilo dostat balon za záda Mrázka, který se srazil se spoluhráčem. Mrázek kapituloval o minutu později, Košatův rohový kop prodloužil hlavou za sebe Jakobovský a balon se dostal k Vernerovi, který se s ním stihl otočit a s pomocí břevna vstřelit první gól zápasu. 

 

Ve 26. minutě využil Klapka zaváhání našich hráčů při rozehrávce a vysunul do šance Dostálka, který naštěstí nezvládl zakončit. Úspěšní nebyli ani Krčál s Kopeckým, jejichž pokusy Soukup bez větších problémů pohlídal. Ve 40. minutě musel Soukup vyrazit nebezpečný centr na zadní tyč a poslední akcí prvního dějství bylo nepřesné zakončení Jakobovského tři minuty před koncem.

 

Ve druhém poločase po pěti minutách hry vyzkoušel pozornost Soukupa aktivní Kesner, ale jeho střelu náš gólman velmi dobře vyrazil. V 64. minutě pak Mareš unikal k bráně Mrázka, jenže byl zastaven Mastíkem, posledním obráncem soupeře. Chrudim se dostala do tlaku a v 66. minutě se nebezpečně uvolnil ke střele Dostálek, který, stejně jako později Kopecký, mířil do těla obránce.

 

O minutu později pak ve velké šanci selhal Krčál, jehož dorážku z malého vápna Soukup chytil a zachránil i Kučeru, který si málem vstřelil vlastní gól. V 72. minutě se do zakončení dostal Batka, ale jeho hlavička neměla gólové parametry. Po dalších pěti minutách zafungovala spolupráce mezi Halbichem a Batkou, ze které se do zakončení dostal druhý jmenovaný a prověřil pozornost Mrázka.

 

Deset minut před koncem pak střídající Halbich dokázal obejít okolo Drahoše, první soutěžní gól za Štěchovice se mu však ani v tomto zápase vstřelit nepodařilo. Zbytek hrací doby se odehrál především na okolo půle hřiště a naši hráči nepustili Chrudim do větší akce.

 

Autor: Michal Kunc, redaktor TJ Štěchovice

Foto: Tomáš Bauer

Sestřih zápasu a hodnocení obou trenérů



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Zbyněk Busta, trenér: "Kvalita Chrudimi je známá, věděli jsme, že s Chrudimí nelze hrát otevřenou partii. Byli jsme v určitých věcech nebezpeční. Zápas pro nás mohl být ve druhé půli jednodušší. Srdíčko a bojovnost nás posunuly ke tříbodovému zisku."

MFK Chrudim
Pavel Jirousek, trenér: "Fotbal se hraje na góly. Ten daly Štěchovice, my jsme nedali žádný. Snažili jsme se hrát fotbal, Štěchovice bránily v hlubokém bloku od první minuty. Hráli jsme do plné obrany, ale gól jsme za celých devadesát minut nedokázali dát. Tenhle zápas jsme měli vyhrát."



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - M. Švejda [-] , M. Mareš [-] , L. Maršálek [-] , F. Busta [-] , L. Jakobovský [-] , L. Novák [-] (71. D. Halbich [-] ) , L. Batka [-] , Š. Kučera [-] , J. Košata [-] (89. J. Beneš [-] ) , M. Verner [-] (46. S. Hřebeček [-] )

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - M. Radouš [-] , L. Kopecký [-] , L. Mastík [-] (88. M. Ráliš [-] ) , J. Krčál [-] , P. Drahoš [-] , F. Klapka [-] , S. Langr [-] (81. P. Tlapák [-] ) , T. Dostálek [-] (88. J. Kučera [-] ) , J. Luptovský [-] , O. Kesner [-] (60. T. Mlynka [-] )

ŽK: 23. F. Busta , 47. M. Mareš , 90. M. Soukup - 90. F. Klapka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Váňa Josef - MACHÝČEK Lukáš, LEŠKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.