Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

10.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kropáček si vzal slovo a dvěma góly rozhodl


Branky


0

Domácí útočník po vyrovnaném prvním poločase ve druhé půli rozhodl. Olympie tak zažívá neslavnou sérii zápasů...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Demeter srovnal

Olympia zajížděla v sobotu odpoledne do Tachova, tedy až na západ Čech a její celková cesta sčítala přes pět set kilometrů. Na dalekou cestu domů si ale Hradečtí chtěli přibalit i body a především utnutou sérii porážek. K tomu však potřebovali porazit domácí tým, který ale měl úplně stejný úmysl, tedy odejít ze zápasu s co nejlepším možným výsledek.

A byli to právě Západočeši, kteří šli do vedení. V 26. minutě se na hranici pokutového území obtočil Martin Hoffmann a zamířil přesně k levé tyči – 1:0. Olympia to ale nevzdala a byla za to odměněna. Osm minut před koncem základní hrací doby v prvním poločase se míč dostal z pravé strany vápna až na malé vápno, kam se prorval Michal Demeter a srovnal na průběžných 1:1.

... pak ale Tachov zabral

Jenomže druhá polovina defacto celá patřila domácímu Tachovu. Ten totiž nejdříve šel díky brance Reného Kropáčka do vedení a vzápětí na to obdržel hradecký Prošek druhou žlutou kartu v utkání, takže Šavle dohrávali přes pětadvacet minut o deseti. Početní výhodu ještě domácí čtvrt hodinu před koncem utkání využili k potvrzení výhry, o které se postaral druhým góle René Kropáček. Východočeši tak potřetí za sebou odešli poraženi a bez bodu. 

 

Zdroj: www.fcolympia.cz, kde naleznete další informace z hradeckého klubu



Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - J. Matas [-] , D. Hradecký [-] (84. M. Ruda [-] ) , T. Hájovský [-] (46. R. Kropáček [-] ) , M. Mlynařík [-] , F. Dvořák [-] , M. Kyndl [-] (76. M. Folejtar [-] ) , M. Hoffmann [-] (80. P. Šácha [-] ) , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , D. Vaněček [-] (82. I. Butnaru [-] )

FC Olympia Hradec Králové
L. Frydrych [-] - J. Duben [-] , J. Novotný [-] , J. Poděbradský [-] - M. Ptáček [-] (78. R. Korba [-] ) , K. Piták [-] , M. Demeter [-] , V. Prošek [-] - O. Kraják [-] , R. Jukl [-] , P. Očovan [-] (61. D. Kuťák [-] )

ŽK: 24. F. Dvořák , 34. T. Habart , 75. M. Kyndl , 82. D. Hradecký , 87. P. Šácha - 42. V. Prošek . ČK: 67. V. Prošek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Kalenda Jan - TRSKA Adam, MACHÝČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.