Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

14.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

4.0

Jídlo

4.0

Hrací plocha

6.0

Zázemí

5.0

Hosté vedli. Jenomže pak začala tachovská kanonáda


Branky


0

Důležitými góly se zaskvěl domácí kapitán Jan Matas - nejprve rychle vyrovnal jednobrankovou ztrátu, v 56. minutě pak zase zařídil týmu dvougólové vedení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litoměřicko se dlouho neradovalo

Od 14. minuty hosté vedli 1:0, když se po zaváhání domácí obrany dostal k míči Kolmistr a tváří v tvář brankáři si poradil a uklidil ho přesně k tyči. Nadějné vedení však Litoměřicku vydrželo pouhé dvě minutky a v podstatě z podobné situace před brankou Tachovští tečovanou střelou zpoza šestnáctky srovnali Matasem. Následovala fáze, kdy bylo střetnutí poněkud vypjatější, domácí byli aktivnější, častěji s míčem na kopačkách ovšem až do samotného závěru prvních čtyřiceti pěti minut ne nebezpečnější. Před tím, než rozhodčí Pečenka ukončil poločas, po rohovém kopu přežili hosté závar v pokutovém území bez újmy.

 

Čtyři kusy Tachovských

Již dvě minuty po zahájení druhé půle se dopustili hosté útočného faulu, domácí hráči přenesli hru rychle před branku a obrátili výsledek ve svůj prospěch Kropáčkem. Litoměřické naděje ještě v 53. minutě udržel Petr Pechatý, když konečky prstů vyškrábl míč na rohový kop. Za tři minuty na to už začaly hostující naděje na úspěch ve střetnutí skomírat. Na centr z rohu si naskočil domácí Matas a vstřelil svoji už druhou branku. Hostující akcie rapidně klesly, ale ještě se nevzdali, po třetí brance v litoměřické svatyni následoval úsek hry, kdy se tlačili více kupředu a snažili se s vývojem zápasu ještě něco udělat. V 56. minutě Marek Faust tvrdě vystřelil z hranice pokutového území, ovšem nad břevno. Za minutu hlavičkoval Holub, brankář Houdek však jeho pokus pokryl. V minutě šedesáté druhé trenér Vasil Boev poslal na dobře udržovaný trávník hned dva čerstvé hráče najednou. David Šraga a Dominik Veselý nahradili Holuba a Šimečka. K určitému oživení skutečně došlo, najednou byli hosté rychlejší a hráli víc na polovině domácích. Útočné snažení se však dařilo domácí defenzívě mařit a definitivně hosty do kolen poslal čtvrtý gól v síti z dílny Hoffmanna. Další hru už kouskovaly další várky střídání a jen se dohrávalo. O atmosféru se staralo především domácí publikum, které toužebně vyvolávalo své chlapce, aby dali bůra. Jejich přání velmi sebevědomě hrající domácí fotbalisté splnili šest minut před koncem zásluhou Dvořáka a zasloužili se tak o litoměřickou nejvýraznější porážku v soutěži.

ZDROJ: http://www.fklitomericko.cz/

 



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pečenka Jiří - BENEDIKT Ladislav, ŠTRINCL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.