Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.11.2016 10:15

15.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

3.0

Nápoje

8.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

5.0

Zázemí

8.0

Důležitý zápas rozhodla penalta v nastavení! Táborsko tak opustilo poslední příčku


Branky


90. F. Bakule (p.)
0

Už to vypadalo, že zápas týmů ze spodku tabulky rozhodne až penaltový rozstřel. Nakonec ale byl k vidění pokutový kop pouze jeden. V 90. minutě totiž rozhodčí Šálková odpískala penaltu pro domácí tým, Bakule ji proměnil a Táborsko se mohlo radovat. Jihočeši tak přeskočili Hořovicko a dotáhli se právě na svého soupeře z Benátek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj, boj a zase boj. Obraz hry byl takový od úvodu utkání hraném na umělé trávě, ve kterém šlo skutečně o hodně... Nakonec rozhodla událost ze samotného závěru utkání, kdy brankář Bojčuk fauloval v rohu pokutového území Rabiňáka a střídající Bakule penaltu jistě proměnil - 1:0.



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko B
Josef Pleticha (trenér, pro fctaborsko.cz): „Kluci dneska dřeli. I když to místy drhlo a byly tam nepřesnosti, tak makali. Za tu větší vůli po vítězství se k nám přiklonilo štěstí. Malé hřiště nahrávalo obrazu hry, kdy se vesměs bojovalo. Máme mladý tým, takže to nám příliš nevyhovovalo. Jsem rád, že se nám to nakonec povedlo. Kluci potřebovali výsledkový úspěch.“

SK Benátky nad Jizerou
Pavel Jícha (trenér, pro kopanabenatky.cz): "Utkání podzimu jsme nezvládli! V prvním poločase jsme byli lepším týmem, bohužel se nám však nepodařilo vstřelit branku. Druhou polovinu utkání ovládli domácí. Ti ze své aktivity zahrávali mnoho standardních situací, které se nám podařilo ustát. Nutno přiznat, že v jednom případě i s velkou dávkou štěstí. V úplném závěru utkání, kdy už vše směřovalo k penaltovému rozstřelu, chyboval náš brankář. Ten zbytečně fauloval v rohu pokutového území a následný pokutový kop domácí proměnili. Je pro mě naprostým zklamáním, že jsme si dnes nedokázali poradit s mladíky Táborska, kteří nebyli posíleni hráči z A týmu!"



Počet diváků: 121. Rozhodčí: Šálková Helena - GRIMM Tomáš, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.