J. Hyrba 71.
1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 10:15

2.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tým z Hudlic vyhrál v Chodouni


Branky


0

Chodouň na svém domácím hřišti přivítala tým z Hudlic. Vítězství ale doma nezůstalo, Hudlice vstřelili dvě branky hned v prvním poločase a odvezli si tak tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítězné branky padly v prvním poločase

Utkání v Chodouni zahájil pan rozhodčí Jaroslav Mázdra. V úvodu zápasu se trefil do branky domácích Jaroslav Tikovský, v páté minutě tak poslal tým hostů do vedení. Míč byl více v držení Hudlic a hned v osmnácté minutě přidali další branku, síť domácích rozvlnil Marek Štulík a vstřelil tak poslední a vítěznou branku hostů. Ve zbytku prvního poločasu bylo k vidění jen velmi málo střel na branku. Ve třicátéprvní minutě si kapitán domácích Jaroslav Hyrba počínal nedovoleně a od pana rozhodčího si tak vysloužil varování v podobě žluté karty. Do šaten se odcházelo za stavu 0 : 2 . 

Snížení domácích, výhra hostů

Do druhého poločasu vstoupili domácí s novou posilou na trávníku, ze hřiště odešel hráč Milan Kosnar a nahradil ho Jan Prokop. Tým z Chodouně nastoupil do druhého poločasu lépe, hned na začátku měli několik šancí které ale neproměnili. První branka Chodouně padla v sedmdesátéprvní minutě, trefil se kapitán týmu Jaroslav Hyrba. V osmdesátépáté minutě střídala Chodouň, ze hřiště odešel David Turický a nahradil ho Miloš Vopátek. Poslední střídání zápasu provedli hosté, Jaroslav Tikovský šel dolu a místo něj nastoupil Jan Richter . Rozhodčí zápas ukončil a tři body si tak odvezl tým z Hudlic. 



Ohlasy k zápasu


Chodouň
Vedoucí mužstva: dnešní zápas nám nevyšel úplně podle našich představ. Priorita pro nás byla výhra, ale bohužel jsme nedokázali vstřelit vyrovnávací a pak vítěznou branku. Prohra o jednu branku neni velká, ale je... Příští zápas snad vyjde tak jak si představujeme.




Sestavy


Chodouň
J. Klika [-] - K. Krumhanzl [-] , D. Turický [-] (85. M. Vopátek [-] ) , J. Flachs [-] , T. Macourek [-] , T. Kešner [-] , M. Macourek [-] , M. Peták [-] , J. Hyrba [-] , M. Kosnar [-] (46. J. Prokop [-] ) , M. Kosnar [-]

SK Hudlice
D. Hejcman [-] - J. Hubka [-] , J. Červenka [-] , M. Berner [-] - Z. Patera [-] , L. Forejt [-] , L. Bergman [-] , M. Klán [-] - J. Tikovský [-] (88. J. Richter [-] ) , M. Štulík [-] , V. Zýka [-]

ŽK: 31. J. Hyrba .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MÁZDRA Jaroslav - VAŠEK Ivan (N), KREISINGER Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.