2:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 17:00

4.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srbsko vyhrálo těsně na hřišti Chodouně


Branky


0

Chodouň na svém domácím hřišti uvítala tým ze Srbska. Tento zápas nakonec lépe dopadl pro hosty , z Chodouně si odvezli tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zvládli lépe hosté ze Srbska

Zápas Chodouň - Srbsko zahájil úvodním hvizdem pan rozhodčí Jan Šnajdr. Do zápasu nastoupili lépe hosté, ve dvanácté minutě se trefil Petr Bednář a poslal tak hosty do vedení. Ve dvacátéšesté minutě ho napodobil Martin Bláha a hosté tak měli náskok dvou branek. Jenže domácí nedokázali lépe bránit a tak ve dvacátédeváté minutě dal ještě branku Martin Kobík a domácí ztráceli tři branky. David Turický z Chodouně se nakonec dostal do šance a tu proměnil, ve třicátépáté minutě tak snížil náaskok hostů na 1:3 . Karel Krumhanzl z Chodouně dostal ještě před koncem prvním půle žlutou kartu. Do šaten se po čtyřicetipěti minutách odcházelo za stavu 1:3 .

V druhé půli padla pouze jedna branka

Do druhého poločasu nastoupili domácí se změnou v sestavě, v šatně zůstal Milan Kosnar a nahradil ho Tomáš Macourek. Hosté ze Srbska se do druhého poločasu vrátili v horší formě a i když se dostali do několika šancí, tak žádná z nich neskončila gólem. V padesátéčtvrté minutě obdržel hráč Srbska Tomáš Lokota žlutou kartu za faul na domácího hráče. Domácí začali hrát lépe a vytvořili si několik šancí. Jedna jejich šance skočila góově, v sedmdesátédruhé minutě se trefil Josef Flachs a upravil tak skóre na konečných 2:3 . O pět minut později se u hostů střídalo, ze hřiště odešel Vojtěch Splavec a nahradil ho Jan Stošek. Po minutě od střídání pan rozhodčí vytáhl další žlutou kartu, tentokrát ji obdržel hráč Srbska, Miroslav Pochman. Trenér domácích dal v osmdesátédruhé minutě šanci hráči Janu Prokopovi, Ten vystřídal na hrací ploše Miloše Kořínka. Poslední střídání se odehrálo v 88. minutě, ze hřiště odešel Jakub Hradil ze Srbska a nahradil ho Václav Čerstvý. Pan rozhodčí ještě nastavil základní hrací dobu o dvě minuty, ale ani během těchto posledních minut se nic nestalo a zápas tak skončil lépe pro hosty ze Srbska, konečné skóre bylo 2:3 .



Ohlasy k zápasu


Chodouň
Vedoucí Peták: Dneska jsme nehráli úplně špatně, ale na výhru to bohužel nestačilo. Měli jsme tam pár větších šancí, ale buď jsme nemířili přesně, nebo nám to vychytal brankář Srbska. Příští zápas snad vyjde lépe a připíšeme si tak tři body do tabulky.

Srbsko
Hráč Koš: No co na to říct, vyhráli jsme! Vyhráli jsme venku a vezeme domu tři body, což je super. Máme z toho velou radost, i když náš výkon enbyl úplně stoprocentí tak to dopadlo velmi dobře. Takhle musíme hrát i nadále.



Sestavy


Chodouň
J. Klika [-] - K. Krumhanzl [-] , D. Turický [-] , J. Flachs [-] , T. Kešner [-] , M. Macourek [-] , M. Kořínek [-] (82. J. Prokop [-] ) , M. Peták [-] , J. Hyrba [-] , M. Kosnar [-] (46. T. Macourek [-] ) , M. Kosnar [-]

Srbsko
J. Bednář [-] - T. Loukota [-] , M. Pochman [-] , M. Bláha [-] , V. Splavec [-] (77. J. Stošek [-] ) , J. Hradil [-] (88. V. Čerstvý [-] ) , K. Kešner [-] , T. Bialek [-] , M. Kobík [-] , P. Mareš [-] , P. Bednář [-]

ŽK: 40. K. Krumhanzl - 54. T. Loukota , 78. M. Pochman .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠNAJDR Jan - VAŠEK Ivan (N), ŠTUDLAR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.