3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 17:00

4.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zadní Třebaň si na hřiště do Vysokého Újezda dojela pro prohru 3:0


Branky


19. J. Hnátek , 50. T. Sloup , 70. T. Sloup
0

Vysoký Újezd doma uvítal tým ze Zadní Třebaně. Hosté nedokázali vstřelit ani jednu branku a tak domu odjeli s prohrou 3:0 .

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra patřila domácímu týmu

Zápas zahájil úvodním hvizdem pan rozhodčí Václav Hájek. Od první minuty bylo znát, který tým bude mít v tomot kole navrch. Domácí drželi balon na straně hostů ze Zadní Třebaně a v devatenácté minutě se i trefili do sítě. Jiří Hnátek vstřelil první branku zápasu a poslal tak domácí do vedení 1:0 . Vysoký Újezd měl ještě několik šancí v prvním poločase, ale branku se jim již vstřelit nepodařilo.

Dvakrát se střídalo a pokaždé na straně domácích. Ve třicítéosmé minutě odešel Matěj Vlasák a ve čtyřicátédruhé minutě Václav Kučera, na hrací ploše je nahradili Petr Vraštil a Martin Trojan.

Konec poločasu se nesl v duchu klidné hry. Do šaten se odcházelo za příznivějšího stavu pro domácí 1:0 .

Úspěšné dokončení zápasu domácích

Do druhého poločasu nastupovali domácí ve větší pohodě. V sestavě nastalo během přestávky změna a do druhé půle už nenastoupil Ondřej Kail, nahradil ho Zkušená Tomáš Sloup, později se ukázalo toto střídání jako velmi dobrá volba. Po čtyřek minutácj na hrací ploše se Tomáš Sloup dostal k zakončení a svojí střelu poslal jasně a přímo za záda brankáře hostů a zvýšil tak náskok na 2:0 . 

Domácí na tom byli ve hře a práci s balonem lépe. To potvrdil v sedmdesáté minutě opět Tomáš Sloup, který se již podruhé trefil do branky Zadní Třebaně a upravil tak skore na konečných 3:0 . Hosté ještě vyzkoušeli vystřídat a hru tak otočit ve svůj prospěch. Kapitán Jan Palička odešel v sedmdesátédruhé minutě ze hřiště a na jeho místo poslal trenér zkušeného Stanislava Tyšera. O čtyři minuty později přišel střet mezi hráči Martinem Kokrdou (Vysoký Újezd) a Janem Neubauerem rozhodčí oboum udělil žlutou kartu. 

Hosté svojí prohru nezvládali moc dobře a Lukáš Burián na své pozici obránce zfauloval domácího útočníka, když šel na branku a vysloužil si tak také jednu žlutou kartu a to v osmdesátédruhé minutě. Domácí si do konce zápasu své vedení dobře ohlídali a mohli se tak radovat z výhry 3:0 .



Ohlasy k zápasu


Vysoký Újezd
Michal Barták: Dneska nám hra opravdu sedla. Hrálo se nám docela dobře a na výsledku je to i znát. Výhra a tři body je skvělá bilance ze zápasu, Tahle musíme pokračovat a zvítězit i v dalších zápasech.

TJ Ostrovan Zadní Třebaň
M.S.: Nevyhráli jsme, nebyli jsme ani schopný vstřelit jedne gól, zato jsem ale dokázal tři pustit. Doufám že příště to bude znatelně lepší hra.



Sestavy


Vysoký Újezd
M. Fleischer [-] - V. Kučera [-] (42. M. Trojan [-] ) , J. Hnátek [-] , M. Vlasák [-] (38. P. Vraštil [-] ) , J. Baka [-] , P. Burian [-] , M. Kokrda [-] , F. Houba [-] , O. Kail [-] (46. T. Sloup [-] ) , J. Severin [-] , M. Barták [-]

TJ Ostrovan Zadní Třebaň
M. Sochacký [-] - M. Čermák [-] - M. Kapoun [-] , J. Soukup [-] , R. Chmelík [-] , J. Horváth [-] , A. Tlustý [-] , L. Burián [-] , P. Hejlek [-] , J. Neubauer [-] , J. Palička [-] (72. S. Tyšer [-] )

ŽK: 76. M. Kokrda - 76. J. Neubauer , 82. L. Burián .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HÁJEK Václav - SLOUP Jiří (N), MALÝ Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.