EXPERT TIP - 18.kolo Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 16.4.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

 

Expertem je Jan Chryczyk z Vávrovic.




Jan Chryczyk

Vávrovický srdcař Jan Chryczyk je expertem pro víkendové kolo. Jak se mu v tipech bude dařit uvidíme už v neděli večer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 7 - 21 - 72 %
Komentář experta:

Štítina potřebuje bodovat, aby se udržela před námi, a ještě udržela i možnou šanci na případný postup, ale na umělé trávě v Těškovicích to bude mít velice složité. Na specifickém a úzkém hřišti diváci uvidí dělbu bodů.

Tip experta: 1 86 - 7 - 7 %
Komentář experta:

Žimrovicím máme co vracet. Jak po sportovní, tak osobní stránce. Utkání na podzim nebylo zvládnuto jak z pořadatelského, tak rozhodcovského hlediska, kdy svaz nesmyslně poslal na tento duel pouze jednoho sudího a k pořadatelské službě se raději nebudu vyjadřovat. Co jsem se díval, tak jsou zatím delegováni dva rozhodčí, tak uvidíme, jak tento velice vyhrocený zápas zvládnou ukočírovat. Pokud budete mít čas, určitě k nám doražte. Bude to boj.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Pokud nebude tento zápas přeložen na neděli, tak to vidím na jasnou výhru Březové. Nechci nijak shazovat domácí mužstvo, ale bez podpory “áčkařů“ to budou mít složité. Navíc se do Březové vrátil šutér Buda, takže hostům věřím o to více.

Tip experta: 0 0 - 14 - 86 %
Komentář experta:

Chuchelná je velice nevyzpytatelné mužstvo. My jsme u nich schytali poměrně velkou nálož a domácí ukázali, že zkušenosti z vyšší soutěže dělají svoje. Vřesina potřebuje vyhrát, aby držela krok s rozjetými Litultovicemi. Bude to dle mého názoru vyhrocené utkání – přece jen je to prajzské derby. Vidím to na překvapení kola a konečnou remízu.

Tip experta: 1 64 - 0 - 36 %
Komentář experta:

Béčko Dolního Benešova určitě využije pomoci svého prvního týmu, a tak jako v minulém kole, kdy překvapilo fotbalisty Žimrovic, tak dokážou zvítězit i proti houževnatému soupeři z Dolních Životic.

Tip experta: 1 93 - 7 - 0 %
Komentář experta:

Naši přemožitelé z minulého kola, Jakartovice, kteří nám uštědřili první porážku po sedmi zápasech, zavítají na horkou půdu momentálně druhého celku tabulky. Litultovice do jarní části vletěli jako uragán a kosí jednoho soupeře za druhým. Bohužel pro nás, a ostatní celky na špici, se tato mašina nezastaví. Tři body zůstanou domácím.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Stěbořice prožívají jeden z nejhorších startů do jarní fáze soutěže za posledních X let, co si vybavuji. Ale kde jinde se odpíchnout k lepším zítřkům, než na půdě posledního celku tabulky. Budišovice se však výkonnostně zvedly, což podtrhuje i jejich výhra v Budišově a prohra pouze o dvě branky v minulém kole. Stěbořice musí potvrdit roli favorita. Tipuji dvojku.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. David Řehulka 5
2. Miroslav Šupák 5
3. David Obrusník 4
4. Jiří Klik 4
5. Daniel Štefek 4
6. Lukaš Postulka 4
7. Martin Vitásek 4
8. Vladan Ležák 4
9. Tomáš Kalvar 3
10. Kristián Fojtík 3
11. Michal Jamnický 3
12. Tomáš Šenk 2
13. Karel Balcar 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.