EXPERT TIP - 8.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 24.9.2023

0

Pro toto kolo tipuje zkušený tipér Petr Kobza. Pro toto kolo nemáme žádný velký zápas, takže víkend nebude tak nabitý, jako ostatní hrací kola.




Petr Kobza

Petr Kobza je fanoušek Rožné a pravidelný tipér. Soupeří třeba s Ondřejem Kroupou, který hraje za Rožnou. Několikrát tipoval a většinou se mu i daří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 65 - 10 - 25 %
Komentář experta:

Dovolím si tvrdit, že tento zápas bude soubojem dvou týmu, kteří pravděpodobně budou bojovat „o přežití“ v okresním přeboru, takže body budou potřebovat a chtít oba. Polnička je možná drobným favoritem, ale pokud se Moravec chce „odrazit ode dna“, v tomto zápase má jedinečnou příležitost a proto tzv. zkusím výhru hostů

Tip experta: 2 25 - 20 - 55 %
Komentář experta:

Tento zápas pro mě nemá jasného favorita, ale věřím, že Velké Meziříčí „C“ bude nakonec šťastnější a po kanonádě z minulého kola proti Měřínu „B“, si připíše další i když možná těsné vítězství.

Tip experta: 1 59 - 5 - 36 %
Komentář experta:

Rožínka po šťastné výhře brankou z 89. minuty u nás v Rožné (i když gól to byl pěkný), porazila doma taktéž o gól Velké Meziříčí „C“. Následně překvapivě prohrála 3:2 v Měříně a poté podlehla doma Osové Bitýšce. Nutno dodat že vždy o jednu branku, což ovšem hodně zamrzí. Bobrová letos zatím neztratila ani bod. Je tedy podle mě na vlně a tak využije psychické výhody i domácího prostředí k dalším třem bodům.

Tip experta: 2 67 - 0 - 33 %
Komentář experta:

Vždy záleží na tom, kdo do zápasu nastoupí. Ale jelikož Radostín naposledy dokázal porazit 19.8. doma nás, když jsme navíc neměli optimální sestavu, tak věřím o maličko více Víru – zvláště pokud Jakub (Preisler) v jejich brance podá optimální výkon.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Měřín „B“ je trochu nevyzpytatelný soupeř, ale věřím, že jim naše malé hřiště nebude dvakrát „po chuti“. Nedá se vyloučit, že ještě dnes „rozdýchává“ debakl z Velkého Meziříčí (řečeno v drobné nadsázce). Naopak naši hráči jsou nabuzeni předchozími dvěma výhrami, a tak si „dojdou“ pro tři body rozdílem min. dvou gólů.

Tip experta: 2 9 - 0 - 91 %
Komentář experta:

V tomto zápase jsou pro mě hosté jasným favoritem. Zvláště pokud nastoupí i kanonýr Jaroslav Havlík. Věřím ale, že i bez něj Nová Ves nad Doubravníkem min. o dvě branky zvítězí a připíše si do tabulky další tři body. V případě že Jaroslav Havlík nastoupí, v tipsportu bych i zariskoval výhru o více jak 3 góly….

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Martin Homola 5
2. Petr Kobza 5
3. Vaclav Nejezchleb 5
4. Pavel Mrkvička 4
5. Petr Jelínek 4
6. Tomáš Sýkora 4
7. Tomas Brazda 4
8. Josef Pokorný 4
9. Ondřej Kroupa 4
10. Venca Likeš 3
11. David Jirgala 3
12. Pavel Mitáš 3
13. Petr Pinkava 3
14. Pavel Jelínek 3
15. Jakub Stupka 3
16. Radim Synek 3
17. Jiří Bílek 2
18. Jakub Vařejka 2
19. jan bulant 2
20. Vojtěch Černý 2
21. Miroslav Litochleb 2
22. Radek Hruška 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.