EXPERT TIP - 23.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 5.5.2024

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Tentokrát je expertem Petr Starý z Unionu.




Petr Starý

Petr Starý je bývalý hráč a současný vedoucí týmu Unionu. Na závěr prvního květnového víkendu na Union čeká pro ně celkem oblíbený soupeř, proti kterému budou chtít uspět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 94 - 0 - 6 %
Komentář experta:

Tým Hradiště na jaře sbírá jen samé porážky, jen nám ho asi bylo líto, tak jsme mu darovali všechny tři body. Vypadá být odsouzený k sestupu a nemyslím si, že v Černicích by se na tom mohlo něco změnit. Domácí vyhrají.

Tip experta: 2 41 - 12 - 47 %
Komentář experta:

S oběma týmy jsme v posledních týdnech hráli. Slovan byl těžší soupeř, než Košutka, se kterou jsme o výhru přišli až kvůli penaltám v nastavení. Slovan zatím na jaře všechny týmy z druhé poloviny tabulky poráží. Košutka je na tom podobně jako my, nějak zdolala Lhotu a jinak nic. Slovan vyhraje.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Lhotě se na jaře nedaří. Prohra s námi, pak s Košutkou a před týdnem pětigólový nášup od Rapidu, v přímém souboji o čelo tabulky a o postup. Těžko říct, jak se po takové porážce v důležitém zápase oklepe, ale na Vochov, který po pauze nehraje dobře (porazil jen Hradiště) by měla stačit.

Tip experta: 2 18 - 0 - 82 %
Komentář experta:

Tady není o čem. Smíchov sice na jaře sbírá body pravidelně, prohrál jen jednou a vypadá to, že utíká ze hry o sestup, ale Rapid zatím v šesti zápasech neztratil ani bod a vypadá suverénně. I když to na podzim vypadal taky, vyhrál prvních sedm kol a pak v dalších dvou dostal 16 gólů. Takže mi to vychází tak, že na Smíchově vyhraje, to bude posedmé a série skončí za týden – s Unionem :)

Tip experta: 2 29 - 6 - 65 %
Komentář experta:

Chotíkov je docela nevyzpytatelný, porazil Košutku a Letnou a pak dostal 14 od Rapidu. Roudná hrála na jaře čtyřikrát venku a čtyřikrát vyhrála. Myslím, že bude naplno bodovat i popáté.

Tip experta: 1 58 - 24 - 18 %
Komentář experta:

Samozřejmě nemůžu tipovat nic jiného, než naše vítězství. Zatím se nám výsledkově nedaří, ale předvedená hra v posledních zápasech nebyla vždycky špatná. Na Letnou to umíme, tak kdy jindy se chytit, než teď.

Tip experta: 1 81 - 6 - 13 %
Komentář experta:

Litice chytly velmi slušnou formu, na jaře jen jednou prohrály a posunuly se do klidného středu tabulky. Většina jejich dosavadních soupeřů ale byla ze druhé poloviny tabulky, Ledce jsou třetí. Domácí budou favorit a vyhrají.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jaromír Bělunek 6
2. Jaroslav Toman 5
3. jaroslav rychal 5
4. Dalibor Máj 5
5. marek kracmer 4
6. Tomáš Had 4
7. Ondřej Kollros 4
8. Jiří Klik 4
9. Ladislav Stach 4
10. Richard Svoboda 4
11. Venca Likeš 3
12. Miroslav Liška 3
13. Radek Hruška 3
14. petr hruska 3
15. Václav Kotěšovec 3
16. Petr Chovánek 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.