A. Janda 58.
1:2
(0:2)
20. M. Rampa
29. M. Rampa (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 17:30

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná utnula špatnou bilanci s Unionem a odskočila mu v tabulce, domácí budou muset ještě zabrat


Branky


58. A. Janda - 20. M. Rampa , 29. M. Rampa (p.)
17

Vzhledem k ne příliš příznivé situaci v I.B třídě šlo dost možná o záchranářský souboj dvou výsledkově hledajících se týmů. Nakonec to byla to Letná, která mohla slavit důležité body, ke kterým udělala velký krok už v prvním poločase. A i když se domácí snažili, ve druhém poločase ztrátu ani na bod nestáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K první šanci se dostali domácí. Po propadlém míči centroval Červeňák na Stacha, který ale na zadní tyči nezvládl osamocený překonat Czibulu. Podobná situace byla vzápětí i na druhé straně. Petr Sýkora obešel brankáře, ale přihrávkou před prázdnou brankou adresáta nenašel. Následně zahrávali domácí roh, který propadl až na zadní tyč, kde zakončoval Kutný. Jeho pokus ale vyrazil brankář na další roh. Ve 20. minutě se mohli radovat hosté. Kraft se prosmýkl podél lajnové čáry, přihrál pod sebe na hranici penlaty, kde se k zakončení dostal Hucl. Po jeho zblokované střele z dorážky Zeman, který pak napodruhé přiťukl balon Rampovi, střílejícímu už do prázdné branky. Domácí se marně snažili reklamovat ofsajd. Rampa byl sice za brankářem, ale blíže k brance se nacházeli ještě tři hráči domácích. O poznání hůře bylo pro domácí ve 29. minutě. Na dlouhý balon za obranu nejlépe zareagoval Petr Sýkora, který si míč ťukl okolo vyběhnuvšího gólmana a při pokusu o trefení branky byl faulován ve skluzu Kutným. Rozhodčí okamžitě pískal pokutový kop. Tím se ale ukvapil, jelikož střela Petra Sýkora si nakonec cestu do opuštěné branky našla. Gólové oslavy tak mohli propuknout až o pár sekund později, když penaltu proměnil Rampa. A když pak po jednom z rohových kopů na zadní tyči promáchl Petr Kalaš, odcházelo se z placu s výsledkem 0:2.

 

 

Ve druhém poločase hrozili domácí především ze standardek. Jednu takovou zakončoval v dobrém náběhu Petr Kalaš, ale jěště lepší zákrok předvedl Czibula a míč vyrazil. Z následné dohrávané situace centroval v 58. minutě právě zakončující Petr Kalaš na Jandu, kterému mu už stačilo jen nastavit hlavu a líznout centr přímo k tyči mimo dosah brankáře. Když pak další centrovaný míč nedokázali domácí na zadní tyči zavřít včas, k jiné možnosti už se nepropracovali. Odehrával se tak spíše boj ve středu hřiště o každý míč. V poslední minutě pak mířil při úniku sám na brankáře vedle Hucl, ale mrzet ho to nemuselo.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Jaroslav Malý, trenér: V domácím zápase s Letnou jsme chtěli navázat na zlepšený výkon z minulého kola. Bohužel jsme první šanci nevyužili a opět jsme chybovali a z brejku dostali gól. Hosté byli aktivnější a zaslouženě vedli v poločase 2:0. Ve druhé půlce jsme zase museli dotahovat náskok soupeře. Dali jsme kontaktní branku a soupeře k ničemu nepouštěli. Měli jsme pár závarů ze standardek, ale gólman hostů podržel svůj tím. Zápas byl bojovný, ale pro nás zase smutný a bez bodu.

TJ Sokol Plzeň - Letná
Dalibor Máj, hráč: Do utkání jsme šli s cílem získat alespoň bod. Čekali jsme, že soupeř bude hrát ve značně oslabené sestavě, takže vidina alespoň bodu byla namístě. První poločas se lépe vydařil nám, když jsme po stavu 0:2 měli najednou v hlavě 3 body. Soupeř se snažil tlačit především přes rychlonohého Stacha, kterého jsme ale zdvojovali a nepustili za celý zápas do větší šance na gól. Potom, co domácí srovnali, jsme začali hrát více nervózně a často jen odkopávali balóny, nicméně domácí nedokázali vyrovnat a body patří nám. Nebyl to moc koukatelný zápas, spíše takový souboj týmů, co jim to letos moc nejde a lepí sestavu, jak to jen jde. Chtěl bych na závěr pochválit dorostence, opět odmakali celý zápas a to měli v nohách dopolední zápas. Výborný výkon předvedl i gólman Czibula, který podržel a zákrokem na čáře vytáhl domácím vyrovnání na 2:2.



Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Haase [-] - L. Stach [-] , R. Červeňák [-] , Y. Mokhtari [-] (85. O. Cajthaml [-] ) , Z. Chmelík [-] (46. D. Kryvorot [-] ) , A. Janda [-] , J. Pachner [-] (85. A. Hořánek [-] ) , L. Holka [-] (46. V. Dziadus [-] ) , D. Kalaš [-] , P. Kutný [-] , P. Kalaš [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná
D. Czibula [-] - D. Sýkora [-] (84. J. Červenka [-] ) , D. Máj [-] , J. Toman [-] , J. Hucl [-] , L. Zeman [-] , P. Kraft [-] , P. Sýkora [-] , Š. Brožek [-] , T. Borkovec [-] , M. Rampa [-]

ŽK: 29. P. Kutný , 83. D. Kryvorot - 68. D. Máj .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Nešpor Petr - ŠPELINA Jan, KULI Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Daniel Kořenek

Expert: Petr Starý
Tip experta: výhra domácích

Samozřejmě nemůžu tipovat nic jiného, než naše vítězství. Zatím se nám výsledkově nedaří, ale předvedená hra v posledních zápasech nebyla vždycky špatná. Na Letnou to umíme, tak kdy jindy se chytit, než teď.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza