EXPERT TIP - 25.kolo Divize D, 2023-2024

Datum kola: 12.5.2024

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Ondřej Štědrý

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 11 - 11 - 78 %
Komentář experta:

V posledních dvou zápasech Žďár nebodoval a velmi překvapivě prohrál doma s Břeclaví. Tentokrát potvrdí roli favorita a zvítězí.

Tip experta: 0 33 - 56 - 11 %
Komentář experta:

Havlíčkův Brod nečeká nic jednoduchého i s ohledem na zranění z minulého týdne. Udávat tempo zápasu by měl Havlíčkův Brod, ale Speřice vydřou bod.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Výkony Líšně jsou na jaře jako na houpačce a Pelhřimov si jistě zvednul sebevědomí vítězstvím v posledních minutách v Tasovicích, ale Líšeň doma zvítězí.

Tip experta: 0 67 - 11 - 22 %
Komentář experta:

V Tasovicích se nehraje snadno a body se odtud moc nevozí. Polná venku zaskočila Žďár i Vrchovinu a venku se jí poměrně daří. Tentokrát z toho bude remíza.

Tip experta: 1 89 - 11 - 0 %
Komentář experta:

Velká Bíteš od prohry ve Ždírci ještě neprohrála, což je celkem 5 zápasů. Tuto šňůru utne lídr soutěže a doma Zbrojovka zvítězí.

Tip experta: 0 67 - 22 - 11 %
Komentář experta:

Humpolec v minulém kole velmi překvapivě porazil Lanžhot, kdy prakticky proměnil každou střelu v gól. Utkání bude velmi bojovné a soupeři se rozjedou smírně.

Tip experta: 1 78 - 0 - 22 %
Komentář experta:

Lanžhot bude doma napravovat zaváhání z minulého týdne a doma vyhraje. Očekávám pohledné utkání, ve kterém budou padat branky.

Tip experta: 1 80 - 10 - 10 %
Komentář experta:

S Břeclaví se v letošní sezoně potkáváme již potřetí a rozhodně jim máme co vracet. Čeká nás náročné utkání, ale do třetice soupeře z Břeclavi porazíme a všechny tři body zůstanou ve Ždírci.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Luděk Šlechta 5
2. Miroslav Liška 4
3. Petr Jelínek 4
4. Venca Likeš 3
5. Josef Paulovič 3
6. Jiří Klik 3
7. Radek Hruška 2
8. Petr Chovánek 2
9. Jan Šťáral 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.