1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 16:30

25.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město zaskočilo Lanžhot a nasázelo mu na jeho hřišti tři branky


Branky


34. R. Svoboda - 6. F. Nečas , 32. T. Duba , 63. M. Jícha
9

Vrchovina ještě více prohloubila výsledkovou krizi Lanžhotu, který porazila na jeho hřišti 3:1. Lanžhot tak touto porážkou přišel i o teoretickou šanci na první místo v divizi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla tři branky

Bez zraněných Krče, Pazderaka a Mikúška nastoupili fotbalisté Lanžhota k domácímu souboji s Vrchovinou Nové Město na Moravě. Ta se drží celou sezonu na špici tabulky a přijela do Lanžhota hrát fotbal. Kapitánskou pásku navlékl Peter Šenk, ale vzpomínat na toto utkání nebude v dobrém. Už v 7. minutě hosté vybojovali balon u pravého rohového praporku a až příliš snadno si poradili ve vápně s domácími obránci. Nečas pak obhodil i Rišku a rozjásal fanoušky soupeře, kteří jsou letos na Šlajsi k vidění jen výjimečně – 0:1.

 

Ti, co na jih Moravy dorazili, museli být spokojeni. Lanžhot si sice vypracoval po přímočarých akcích dvě tutovky, ale jedna skončila mimo, druhá v rukavicích gólmana. A tak udeřili zase hosté. Lanžhot rozehrál roh, hostující gólman balon lapil, dlouhým výkopem poslal do sóla přes půl hřiště Dubu, který si položil i posledního domácího obránce a zavěsil – 0:2. Lanžhot bleskově zareagoval. Po Kollárově přiťuknutí prostřelil jinak bezchybného Šmídu Richard Svoboda – 1:2 Domácí to nakoplo, ale do poločasu už se jim vyrovnat nepovedlo.

Vítězství Vrchoviny stvrdil Jícha

Také ve druhé půli se domácí snažili minimálně vyrovnat skóre, hostující obrana ale byla bezchybná a dobře četla hru. Vrchovina se nikam nehnala, ale když se jí naskytla šance k rychlému brejku, bez potíží ji využila. Tentokrát si Jícha poradil hned s dvojicí zadáků Sokola a také třetí střela Vrchoviny na branku skončila v síti – 1:3. Zareagovat mohl snížením hned chvíli nato Burac, ale jeho do šibenice mířící dělovku vytáhl Šmída na roh. Navzdory poziční i střelecké převaze už se ale Lanžhotu nepovedlo dostat se do slibného zakončení, a tak v kombinované sestavě podlehli hostům z Nového Města na Moravě 1:3 a dál na nich leží psychická deka.

 

Zdroj reportu: Sokol Lanžhot



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Utkání se mi těžko hodnotí, já už ani nevím, co na to říct. Pátá prohra ze šesti zápasů, to je prostě ostuda. Nás všech, ale hlavně moje, protože jsem za to zodpovědný. Všechna ostatní slova jsou zbytečná. Nedá se vyhrávat, když budeme soupeřům dávat takové dárečky. Brankář se zase prakticky nedotkl balonu a soupeř slavil třetí gól. Máme katastrofální bránění, takové individuální, kluci si nepomůžou, brankář také nechytil nic navíc. Druhý gól hostů by se mohl vysílat na Silvestra. Po našem rohu jde hráč sám na naši polovinu a necháme ho dojít s balonem až do brány. Když už se nadechujeme k nějakému tlaku, dostaneme laciný gól a jsme tam, kde jsme byli. Nefungují nám ani základní pravidla fotbalu. Základ je nedostávat góly, dostat tři je opravdu ostuda. Musíme něco změnit v tréninku nebo zkusit jiné rozestavení, ale v tomto stavu kádru je to těžké.

SFK Nové Město na Moravě
Michal Lukáš (trenér): Do Lanžhota jsme se těšili, víme, že je to jako my fotbalový tým, že to bude dobrý zápas, že se snaží hrát fotbal, a nebudeme hrát jako obvykle proti sevřenému bloku soupeře. Nijak speciálně jsme je nestudovali, ale víme, že jsou trošku zranění, a nejsou úplně ve formě jako my. Tak jsme si to chtěli rozdat na férovku. V posledních zápasech jsme se trošku potýkali s tím, že hrajeme sice dobrý fotbal, ale nevyužíváme naše šance a pak jsme za to potrestaní z našich laciných chyb. Teď se nám povedlo se tomu vyvarovat. Hráli jsme dobře, pomohl nám brzký gól. Po druhém gólu jsme na tom byli psychicky ještě lépe, ale mrzí mě, že jsme hned obratem dostali gól na dva jedna. Ale oklepali jsme se z toho, byla to asi jediná chyba, co jsme udělali. Pak bylo důležité, že jsme vedení udrželi do poločasu. Dobře jsme hráli v přechodové fázi, po zisku míče jsme ho hráli hned dopředu, za obranu, a to fungovalo, úniky jsme využili.



Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
E. Riška [-] - R. Ciprys [-] , P. Balážik [-] , E. Burac [-] , M. Totka [-] , T. Kollár [-] (68. T. Jirava [-] ) , R. Svoboda [-] , P. Šenk [-] , A. Pidruchnyi [-] , A. Rampáček [-] , T. Milota [-]

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - M. Pulkrábek [-] , A. Boušek [-] (60. P. Partl [-] ) , J. Batelka [-] (71. J. Novotný [-] ) , T. Duba [-] , M. Jícha [-] (85. P. Sytař [-] ) , D. Šteffl [-] , F. Nečas [-] , L. Hekerle [-] , D. Bača [-] , T. Švanda [-]

ŽK: 44. T. Milota , 66. P. Šenk - 67. F. Nečas .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Švehla Marek - TERBER Ondřej, ŽALOUDEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Ondřej Štědrý
Tip experta: výhra domácích

Lanžhot bude doma napravovat zaváhání z minulého týdne a doma vyhraje. Očekávám pohledné utkání, ve kterém budou padat branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích