Bohumil Netušil

Reportáž

FOTO, VIDEO | Koloveč zapisuje třetí porážku v řadě, Smíchov rozhodl v závěru

27.05.2024 17:07 Plzeňský | 1.A třída 24

Koloveč věděla, že v případě výhry odskočí Horšovskému Týnu na sedm bodů a výrazně se přiblíží postupu. To se ale nepovedlo. Hosté sice dokázali do poločasu skóre otočit, ve druhé půli se ale to samé povedlo domácím, kteří nakonec slaví tři body.


Reportáž

FOTO: Stříbro přijelo na výlet a my podali slabý výkon, hodnotil po výhře trenér Černic


Černice ještě na dálku bojují s Kaznějovem a Zručí o vyhnutí se minimálně třetí pozici od spodku, která pravděpodobně bude znamenat padáka do nižší soutěže, jak to tak vypadá aktuálně v divizi A. Na podmáčeném terénu tak chtěly se Stříbrem naplno bodovat, a povedlo se.


Reportáž

Přestřelka v úvodních minutách i stejný konečný výsledek, v Černicích se opakoval podzimní duel z Letné


V prvním poločase to v Černicích vypadalo na střelnici. Opakovalo se tak podzimní utkání z Letné. Když pak Černice překlopily vývoj utkání na svou stranu a v závěru přidaly pátpu branku, skončil zápas stejně jako na podzim 5:3 pro Černice.


Reportáž

FOTO: Kaznějov v záchranářském souboji předčil Černice


Souboj, kterým se mohl buď Kaznějov přiblížit středu tabulky, nebo Černice chytnout své konkurenty před sebou za kotníky a pokusit se je ještě předstihnout. Udále se nakonec první ze scénářů.


Reportáž

FOTO | Smíchov uštědřil Horšovskému Týnu bůra, "Posíláme pozdravy do Křimic a Kolovče," zní ze Smíchova

13.05.2024 17:50 Plzeňský | 1.A třída 23

Na Smíchově byl na nedělní odpoledne v plánu zajímavý špíl. Na Slovany přijel Horšovský Týn, tedy 3. tým tabulky pokukující po postupových příčkách. Ambiciózní Plzeňané ale udělali hostům čáru přes rozpočet, protože zápas zcela ovládli a obrali Horšovský Týn o body.


Reportáž

FOTO, OHLASEM: Neatraktivní souboj o záchranu rozhodla jedna branka do sítě Zruče


Urputný fotbal, plný chyb a nepřesností, nebo neproměněných šancí, ale i emocí a tvrdších soubojů. Zde jde o záchranu v soutěži a každý bod je důležitý, uvědomovali si všichni na hřišti. A pro tentokrát se body nedělily, lépe ze zápasu vyšli domácí, kteří se na svého soka přiblížili na rozdíl dvou bodů. Jak utkání hodnotí trenéři?


Reportáž

"Hodnotit se to snad ani nedá, fotbal opravdu katastrofální," zní z Černic. I tak ale domácí povinné body s Hradištěm získali


Hradiště body na jaře kromě jednoho případu vůbec nesbírá. Jinak tomu nebylo ani na hřišti pátých Černic. Domácí vedli o dvě branky, ve druhém poločase o vedení přišli, aby jej získali znovu zpět. Nakonec z toho byla povinná výhra, která se ale nerodila lehce.


Reportáž

FOTO, VIDEO | Souboj dvou plzeňských týmů a dvou výborných kotlů vyzněl lépe pro hosty ze Smíchova

06.05.2024 09:44 Plzeňský | 1.A třída 25

Sobotní odpoledne se na Bolevci neslo ve znamení plzeňského derby. To rozhodla jediná bránka z úvodu druhé půle. Bolevec tak po čtyřech zápasech s bodovým ziskem tentokrát všechny body ztratil.


Reportáž

Slovan ukočíroval emoce a z přímého souboje o čtvrté místo si z Černic odvezl šťastné tři body


Přímý souboj o čtvrté místo a také o to, kdo bude pronásledovat medailovou pozici třetích Ledců. Obraz hry sice mluvil odlišně, body si ale odvezli hosté, kteří ne úplně klidný zápas rozhodli v poslední desetiminutovce.


Reportáž

FOTO: Černice se snižujícím gólem povzbudily, na obrat to ale proti favoritovi nestačilo


Černice, bojující druhým rokem o záchranu v soutěži, na svém pažitu přivítaly slávisty z Vejprnic, jenž spolu s plzeňským Petřínem vedou tabulku krajského přeboru. Hosté svého soupeře od začátku přehrávali, dokud nepadla branka na 1:2...


Reportáž

FOTO: Černice o poločase vedly, ale sklapla Csaplárova past


Kolísavých výkonů Holýšova chtěli využít hráči Černic, i když k soupeři zajížděli v drobet okleštěné sestavě. A poločasové překvapení bylo na světě, jenže kupícímí se chybami ve druhém poločase hosté o možnost dosáhnout na body přišli.


Reportáž

FOTO | Kropáček zkompletoval hattrick během osmi minut a Křimice slaví další body

21.04.2024 12:14 Plzeňský | 1.A třída 21

Tlumačov zakončil trojici zápasů s "velkou trojkou" v Křimicích. Po prohrách s Horšovským Týnem a Kolovčí přišel neúspěch i na hřišti křimického týmu. Zápas rozhodl hattrick nejlepšího střelce soutěže na konci prvního poločasu.


Reportáž

Smíchov ukončil střelecké trápení a v Černicích vyválčil ve druhém poločase bod


Jediný duel, který se časově nepřekládal kvůli šlágru první ligy, byl duel Smíchova s domácími Černicemi. Domácí vedli na začátku druhé půle už o dvě branky, ale hosté utkání nezabalili, protrhli smůlu v zakončení a nakonec urvali alespoň bod.


Reportáž

FOTO: Rozjetá Horní Bříza se nenechala v Černicích zaskočit a pohodlně potvrdila roli favorita


Černice měly velmi povedený start do jarní části soutěže a poskočily ze spodku tabulky o pár pater výše. Minulý týden to už ale herně nebylo ono a tentokrát se museli hráči hluboce sklonit před soupeřem z Horní Břízy. Hosté jim oplatili podzimní porážku i s úroky.


Reportáž

FOTO: Chotíkov se výhrou nad Černicemi dostal na bednu


Po podzimu vyhlíželi členové chotíkovské družiny na většinu týmů ze spodní poloviny tabulky a s mizerným útokem jim moc do zpěvu nebylo. Jenže jaro je úplně o něčem jiném, uzdravily se klíčové postavy v kádru a na jaře není lepšího týmu v soutěži, než právě Chotíkova. Ten v nelehkém zápase otáčel skóre s Černicemi.


Reportáž

Nejlepší útok soutěže si zpříjemnil Velikonoce vysokou výhrou v Černicích


V Černicích mělo jít o vyrovnanou partii, když ale v 52. minutě svítilo na ukazateli skóre 0:6, bylo všem přítomným jasno, že se nervydrásající závěr konat nebude. V tom alespoň domácí hrozivý výsledek upravili. Na zasloužených třech bodech pro hosty to ale nezměnilo nic.


Reportáž

Hradiště herně nepropadlo, ale branky na rozdíl od Vochova nedávalo, a tak je znovu bez bodu


Utkání, v nemž se ukázala jako klíčová produktivita a síla v zakončení. Zmíněné aspekty byly výrazně na straně Vochova, který i přesto, že jim domácí byli vyrovnaným soupeřem, dokázal z venkovního utkání přivést tři body s nulou vzadu.


Reportáž

FOTO: Černice opět obraly favorita! Rapid ztratil na jaře další body


Po velmi povedené zimní přípravě se o Rapidu hovořilo, jako o přímém konkurentovi petřínské rezervě v boji o první flek. Jenže Možná právě ta kvalitní a dlouhá příprava svázala hráčům nohy, nebo je snad unavila? Po Zruči, bojující o záchranu, se teď nechal Rapid nachytat v Černicích a ztráta pěti bodů ve čtyřech zápasech už zřejmě rozhodla o tom, že i druhé místo v soutěži může být na konci sezóny zázrak.


Reportáž

Černice v Chotíkově musely zápas otáčet, ale očekávané tři body nakonec i tak vybojovaly


Chotíkov se před nedělním utkáním propadl po výhře Smíchova na předposlední příčku v tabulce. Pro jeho opětovné opuštění museli domácí vyhrát a začali dobře. Na svůj povedený nástup ale nenavázali a Černicím, které následně třemi brankami duel otočily, podlehli.


Reportáž

FOTO: Smíchov si v sestupové bitvě zastřílel proti Hradišti a utekl mu na osm bodů


První jarní kolo čekal oba týmy možná jeden z nejdůležitějších zápasů. Utkal se totiž do té doby poslední s předposledním. Smíchov ale řekl sestupovým starostem rázné ne a i když inkasoval jako první, Hradiště nakonec zdemoloval sedmi góly.