0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:30

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO | Souboj dvou plzeňských týmů a dvou výborných kotlů vyzněl lépe pro hosty ze Smíchova


Branky


25

Sobotní odpoledne se na Bolevci neslo ve znamení plzeňského derby. To rozhodla jediná bránka z úvodu druhé půle. Bolevec tak po čtyřech zápasech s bodovým ziskem tentokrát všechny body ztratil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby prý nemá favorita. A vzhledem k formě domácího týmu to platilo dvojnásob. Hrál se vyrovnaný zápas, který ale příliš krásy nenabídl. Na hřišti na Prokopávce se asi nenašel nikdo, koho by překvapilo, že uvodní dějství skončilo bezbrankovou remízou.

 

 

 

Jak už bylo řečeno. Milovnící pěkného fotbalu se museli přemoct, aby utkání doukoukali. O to více jim musela udělat radost povedená rána z dálky v podání Jakuba Krčála, který chvíli před odehranou hodinou poslal hosty do vedení. Podobný pokus byl k vidění i na druhé straně hřiště. Ten ale skončil na spojnici tyčky a břevna. A když se neujala ani dorážka, Bolevec stále prohrával. V 78. minutě viděl přímou červenou kartu domácí David Paškan. Domácí v deseti lidech hráli ke konci zápasu vabank, což vyústilo v možnosti pro hosty chodit do rychlých kontrů. Ty ale nevyřešili správně a když se netrefili ani bolevečtí znamenalo to, že zápas skončil hubenou výhrou smíchovského týmu. 



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Michal Bublík, hrající trenér: Plzeňské derby a hodně vyrovnaný zápas. Od začátku se hrálo rychle a bojovné utkání, kde se trošku vytrácela fotbalovou. Utkání rozhodla standardní situace a krásná střela hostujícího hráče. My následně bohužel trefili spojnici a dorážka do prázdné gólem neskončila. A tak trochu remízový zápas skončil výhrou hostů, kterým gratuluji. Rozhodčí dobrý výkon. Diváci na obou stranách super! My v týdnu hodně potrénujeme a zkusíme ztracené bude přivést zase zvenku.

SK Smíchov Plzeň
Jakub Čapský, brankář: První poločas se oběma týmům vůbec nedařilo, takže výsledek 0:0 nebyl příliš velkým překvapením. Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako první, ale dařilo se nám dostávat alespoň do nějakých náznaků šancí. Z trápení nás vysvobodil krásnou brankou Krčál. Chvíli na to mohl Bolevec odpovědět podobně provedenou trefou, ale střela domácích skončila pouze na břevně. Ke konci utkání jsme chodili do rychlých protiútoků, které jsme nedokázali správně vyřešit. Skóre se již neměnilo a my si odvážíme ubojované 3 body z podprůměrného utkání.



Sestavy


SSC Bolevec
L. Tolkner [-] - V. Poliščuk [-] , D. Humpál [-] , M. Pelnář [-] , J. Fryček [-] , D. Paškan [-] , J. Šplíchal [-] , M. Bublík [-] , J. Hibler [-] (14. J. Jaroš [-] ) , K. Dejmek [-] (65. M. Šedivec [-] ) , J. Šedivec [-]

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - P. Karlíček [-] (84. J. Jaroš [-] ) , J. Marek [-] (58. J. Louda [-] ) , J. Šneberger [-] , D. Titlbach [-] , J. Krčál [-] , A. Zikmund [-] , J. Přibáň [-] , F. Krejčí [-] , D. Bešta [-] , V. Duspiva [-] (46. J. Černý [-] )

ŽK: 34. V. Duspiva , 64. J. Louda , 70. J. Černý , 75. J. Přibáň , 90. J. Šneberger . ČK: 78. D. Paškan .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: NESVADBA Karel - RADA Aleš, PAUR Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Po prohraném zápase s Chlumčany si spravíme chuť - 1:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů