Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 15:00

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Černice opět obraly favorita! Rapid ztratil na jaře další body


21

Po velmi povedené zimní přípravě se o Rapidu hovořilo, jako o přímém konkurentovi petřínské rezervě v boji o první flek. Jenže Možná právě ta kvalitní a dlouhá příprava svázala hráčům nohy, nebo je snad unavila? Po Zruči, bojující o záchranu, se teď nechal Rapid nachytat v Černicích a ztráta pěti bodů ve čtyřech zápasech už zřejmě rozhodla o tom, že i druhé místo v soutěži může být na konci sezóny zázrak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali v utkání velmi dobře, po rychlé akci přes levou stranu si vzal za domácí obranou ke kopačkám míč Koranda a tváří v tvář Strejcovi se z úhlu nemýlil, když lobem černického brankáře překonal. Hosté mohli ještě další gól přidat, ale nepřesnou koncovkou domácího obranu ani nevystrašili a tak přišel trest na druhé straně.

 

Černice se totiž čím dál častěji tlačily na půlce soupeře k zakončení, nebo do slibných šancí. Jednu z nich dokázali hosté zastavit jen za cenu faulu. K rozehrávce se postavil Fürbacher, který trestňák zahrál tak dobře, že za pomoci hostů se míč dostal do sítě. S tímto výsledkem i poločas skončil.

 

Ve druhém dějství byl míč opět více na kopačkách Rapidu, ale ne a ne se prosadit. A opět tedy přišla chvíle pro Fürbachera, který se v 56. minutě postavil ke standardce. Míč opět točil směrem do brány, v podstatě jejího prostředku. Centr, na který si nabíhalo několik hráčů ale nakonec nikdo netečoval, obránci jej neodkopli a brankář čekající do poslední chvíle na nějakou teč nestihl zareagovat včas - 2:1.

 

Jenže tento stav nakonec ke smůle domácím dlouho nevydržel. Střídající Ledvina totiž dostal o pár minut později přes celé vápno namazáno od spoluhráče a sám před odkrytou bránou mířil přesně. Nicméně se jednalo o poslední branku zápasu, jelikož Rapid v dalších šancích gólově pohořel, když nastřelil jen brankovou konstrukci, nebo hráči nezachovali chladnou hlavu a šance řešili hrozivě.

 

Výsledek 2:2 s jedním z favoritů soutěže tak jen potvrzuje velmi dobrou formu a rozpoložení, které teď v Černicích je. Místní fotbalový klub se tak pomalu, ale jistě, dostává ze sestupových vod a nutno dodat, že ty papírově lehčí zápasy jej ještě čekají.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Smíšek, trenér: Nám vypadli během týdne 4 hráči základu, takže jsme museli na zápas s Rapidem trochu překopat rozestavení. Prvních 20 minut byl Rapid lepší, nedokázali jsme udržet balón, všechno jenom nakopávali dopředu, chyběl pohyb a přišel trest. Po obdrženém gólu se hra trochu vyrovnala, začali jsme chodit víc do soubojů, konečně je i vyhrávali a z jedné standardky vyrovnali. Druhý poločas byl Rapid více na míči, my hrozili z protiútoků, ale gól jsme dali úplně ze stejné standardky. Vedení 2:1 jsme ale neudrželi, Rapid měl v závěru tlak. Bod beru. Mrzí mě ztráta Kuby Müllera, který celý zápas odmakal, ale bohužel se na delší dobu zranil.

SK Rapid Plzeň
Zbyněk Jiskra, trenér: Třicet minut to byl zatím náš nejlepší jarní výkon, ale bohužel jsme vedli pouze 1:0. Poté jsme si dali vlastní gól a my jako bychom znejistěli. V druhé půli jsme obdrželi z málo nebezpečné standardky druhý gól a museli dotahovat. Po vyrovnání jsme dali ještě tyč a ani dorážka gólem neskončila. V závěru měli domácí pár nebezpečných brejků, které nedotáhli. Snad se nám vrátí do hry v dalších zápasech větší lehkost a herní pohoda.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
D. Strejc [-] - P. Mlnařík [-] (62. D. Oncea [-] ) , A. Ježek [-] , P. Toman [-] - J. Pipaš [-] , O. Hlaváč [-] (62. A. Luzhetskyi [-] ) , S. Basha [-] (65. V. Motlík [-] ) , K. Fürbacher [-] , J. Müller [-] - V. Vránek [-] (75. M. Chvojka [-] ) , M. Müller [-]

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - J. Harmady [-] (56. T. Ježek [-] ) , J. Kadlec [-] (46. M. Brůček [-] ) , T. Křen [-] (46. J. Ledvina [-] ) , T. Drtil [-] (56. T. Řehoř [-] ) , D. Kořenek [-] , D. Koranda [-] , M. Fikrle [-] , R. Klekner [-] , M. Bezukh [-] (75. M. Kořenek [-] ) , P. Řezníček [-]

ŽK: 68. M. Müller , 78. K. Fürbacher , 85. V. Motlík , 90. M. Chvojka - 74. T. Řehoř .
Hráči zápasu: K. Fürbacher .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - SCHNEIDER Josef, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů