Richard Svoboda

Kontakty:

Reportáž

Bouchalo šampaňské a hřiště zahalil dým, Rapid porazil Černice a proměnil hned první mečbol


Rapid měl v neděli první mečbol. Černic ale dělali vše proto, aby součástí oslav nebyly a to se jim dlouho dařilo. Pak ale přišla červená karta tři inkasované branky a bylo hotovo. Rapid tak bude mít u triumfu stejné datum jako čeští hokejoví mistři světa.


Reportáž

Košutka na Letné zažila pětiminutovku hrůzy, pak stáhla tříbrankovou ztrátu


Košutka po dlouhé době vyrazila na venkovní hřiště. Na Letné se dlouho rozkoukávala a po první třetině utkání prohrávala o tři branky. Ve druhém poločase se ale rozložení sil úplně otočilo a tak si Košutka nakonec odváží zlatý bod.


Reportáž

Rapid na Slovanu potvrdil roli favorita a příští týden bude mít první mečbol


Další krok k vítězství v soutěži mohli hosté z Lopatárny udělat na Slovanu, který poslední dvě kola prohrál a ztratil tak bodový polštář před svými pronásledovateli. Hosté po neurovnaném úvodu nakonec potvrdili roli favorita, přesvědčivě zvítězili a slavit mohou už příští neděli.


Reportáž

Rapid prohrával a hrál v deseti, i tak v poklidu získal tři body. Union bude čekat v následujícím měsíci těžká šichta


Rapid měl mít v neděli klidnou práci. Union se ale po gólu přímo z rohu dostal do vedení a když poté domácí musei do deseti svitla pro ně jisrka naděje. Domácí ale i tak utkání dominovali a v klidu si dokráčeli pro další body. Hosty tak čeká v závěrečných kolech ještě hodně práce.


Reportáž

V prvním poločase padaly góly, ve druhém červené karty. Vítěze však derby mezi Liticemi a Lhotou nepoznalo


Areály soupeřů od sebe dělí vzdušnou čarou pouhé dva kilometry. Označení utkání dvou plzeňských částí jako derby tak bylo na místě. A kritéria derby utkání splňovalo. Góly, emoce, červené karty a i zajímavý fotbal, diváci se zkrátka na začátku víkendu nenudili.


Reportáž

FOTO: Košutka dvakrát doháněla manko a ze Zruče si odváží bod


Dohrávka mezi Zručí a Košutkou mohla k záchraně v soutěži mnohé napovědět, jenže dělba bodů neřeší vůbec nic a pro oba celky je to spíše ztráta. Jak utkání probíhalo a našla Zruč nového střelce, který se v posledních zápasech začíná více prosazovat?


Reportáž

Zvonkohra na Smíchově. Rapid musel dohánět dvoubrankové manko, pětkrát se třásla jedna z tyčí


Kdo by čekal, že právě Smíchov dostane jediný stoprocentní tým jara do největších potíží. Úvodní poločas patřil právě domácím, kteří se ujali dvoubrankového vedení. Stoupající a místy až drtivý tlak hostů ve druhém poločase ale neustáli a nadějný náskok bohužel pro ně nedotáhli ani k bodu.


Reportáž

Rapid rozhodl šlágr jara proti Lhotě pěti brankami v závěrech poločasů a navýšil své vedení


Rapid schytal od Lhoty na podzim debakl a na domácí půdě tak chtěl minimálně remízou udržet v tabulce odstup od druhých hostů. Ti byli po celý zápas více na balonu, góly ale dávali domácí. Dvě branky v závěru prvního a tři v závěru druhého poločasu rozhodly. Hostům nepomohl ani krásný gól z přímého kopu a nyní tak ztrácí na čelo už pět bodů.


Reportáž

Nařízená penalta, odpískaný konec, proměněná penalta. Bizarní situace v 95. minutě rozhodla o dělbě bodů


Spoustu branek a zvratů viděli diváci v Ledcích. Po zápase se ale pochopitelně mluvilo o nevídané situaci v nastavení, kdy po prodlužování nastaveného času rozhodčí nařídil druhou penaltu, před kterou utkání ukončil, aby ji následně nechal zahrát. Sám sebe sice po utkání počastoval nechvalnými výrazy, nálepku z tohoto zápasu se ale asi jen tak nezbaví.


Reportáž

Úrovní nadstandardní utkání plné branek, šancí a karet ovládli proti Ledcům hosté z Rapidu


Sobotní ráno a dopoledne naznačovalo, že by mohla mít osud utkání v rukou vyšší moc. Počasí se ale před utkáním umoudřilo a i hřiště bylo ve výborném stavu. Zápas převyšující úroveň okresní přeboru se divákům musel líbit, i když určitě spokojenější odjížděli ti hostujcící.


Reportáž

Letná slaví po nečekané otočce ve druhé půli proti Ledcům, ty nesly nelibě výroky rozhodčího


Letná před zápasem spíš na body, myslela na to, aby vzhledem k jejich výsledkové pohodě a zároveň formě Ledců, neschytali nelichotivý výsledek. Po konci prvního poločasu to vypadalo, tak jak se čekalo. Druhý poločas ale překvapil asi všechny. Letná v něm vstřelila čtyři branky a mohla slavit nečekané tři body proti Ledcům, kterým se hra hlavně po psychické stránce rozpadla.


Reportáž

Nejvyšší výhra ročníku. Rapid zostudil Chotíkov i přes zkrácený závěr 14 góly


O favoritovi bylo jasno, že ale bude v ohrožení nejvyšší výhra ročníku, u které byl mimochodem rovněž Chotíkov, čekal asi málokdo. Rapid ji nakonec pokořil o jednu branku a díky zaváhání Lhoty se posunul do čela tabulky.


Reportáž

Slovan rozhodl hned v úvodu, Smíchov si pak ve zbytku zápasu vylámal zuby na Kabourkovi


Slovan chtěl po dvou porážkách udržet kontakt s nejlepšími a to se mu díky vydařenému začátku povedlo. Smíchov si pak ve zbytku utkání vypracoval několik slibných šancí, ve kterých je ale vždy zastavil v ten den skvělě chytající Kabourek. Domácí navíc ještě dohrávali v deseti.


Reportáž

Liticím nevyšel pokus o nejrychlejší gól roku a i když na konci poločasu vedly, s Rapidem v atraktivním utkání přesto padly


Mohlo jít o jeden z nejrychlejších letošních gólů ve všech soutěžích. Pokus z úvodního výkopu, ale brankář na poslední chvíli vyrazil na roh. Zajímavé momenty v zápase tím ale nekončily. Po devadesáti minutách z toho nakonec byla očekávaná výhra Rapidu. 


Reportáž

FOTO: Černice opět obraly favorita! Rapid ztratil na jaře další body


Po velmi povedené zimní přípravě se o Rapidu hovořilo, jako o přímém konkurentovi petřínské rezervě v boji o první flek. Jenže Možná právě ta kvalitní a dlouhá příprava svázala hráčům nohy, nebo je snad unavila? Po Zruči, bojující o záchranu, se teď nechal Rapid nachytat v Černicích a ztráta pěti bodů ve čtyřech zápasech už zřejmě rozhodla o tom, že i druhé místo v soutěži může být na konci sezóny zázrak.


Reportáž

FOTO: Každý chvilku tahal pilku, a tak se v severo-plzeňském derby body dělily


Jarní zápasy Horní Břízy napovídaly, že právě tento celek se zkušenostmi z divize, kde působil v minulé sezóně, potřebuje snad vždy nakopnout nějakou inkasovanou brankou, aby začal soupeře přehrávat. A bylo tomu i v Kaznějově, kde se domácí dostali jako první do vedení, ale ve druhé půli už to bylo spíše o hostech, kteří nakonec na tři body nedosáhli.


Reportáž

FOTO: Roudná v nastavení šokovala Košutku a oplatila jí na chlup stejnou porážku z podzimu


Souboj sousedů v tabulce sliboval vyrovnanou podívanou. Nakonec se v chladném počasí opakovala historie podzimního zápasu, kdy Košutka otočila v závěru zápas na Roudné. Tentokrát stejně hořkou pilulku musela zkousnout ona, když Roudná dokonala zvrat dokonce až v nastaveném čase.


Reportáž

FOTO | Sušice si přijela do Tlučné zastřílet, domácí schytali bůra

09.03.2024 21:02 Plzeňský | 1.A třída 15

Otvírák druhé poloviny sezóny zvládli lépe hosté ze Sušice. Ta svého soupeře hlavně v závěru vůbec nešetřila a po výhře 5:0 si odváží zasloužené 3 body.

 


Reportáž

FOTO | Křimice nastřílely dvojciferný počet gólů, Staňkov si odvezl desítku

09.03.2024 21:11 Plzeňský | 1.A třída 16

Favorit tohto zápasu byl jasný. Křimice neponechaly nic náhodě a od samého začátku určovaly tempo hry a rychle se dostaly do vedení, které už nepustily. Křimický pořadatel si vyzkoušel, jestli světelná tabule zvládá také dvojciferné číslice. Křimice totiž vyhrály nad Staňkovem 10:0.


Článek

Koloveč i s posilou z Horšovského Týna remizovala s petřínským dorostem

12.02.2024 12:54 0

Vedoucí tým 1.A třídy z Kolovče sehrál přípravné utkání na plzeňském Petříně. Se starším dorostem divzního Petřína sehrál zápas, který přítomné diváky určitě nenudil. Padlo totiž hned 8 gólů.