Matěj Kouřil o svědění v rozkroku a dárcích k narozeninám. Co dostal od spoluhráčů?

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Matěj Kouřil z Vejprnic. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Popiš mi, jak se z tvého pohledu vyvíjel zápas v Horní Bříze a v čem jste zaspali, že jste si nechali utéct náskok a případně jej nenavýšili?
Ve 13. minutě jsme vedli 2:0, měli jsme to skvěle rozehrané, bohužel nás Bříza zatlačila a Šebek dal krásný gól z voleje po odrazu z rohu. Byl to hodně bojovný zápas a místo toho, abychom na začátku druhého poločasu navýšili náskok po šancích, co jsme měli, nás Bříza zatlačila a vyrovnala. Každopádně každý bod z venku se počítá.
Cítil jsi šanci na hattrick, když jsi dal brzké dvě branky? A dal jsi v dospělém fotbale někdy hattrick?
Když jsem dal druhý gól, tak se mi to hlavou honilo, bohužel jsem si při stadardkách nevybral správné místo, tak abych měl šanci přidat třetí gól. V dospělém fotbale jsem hattrick nikdy nedal, ale uvidíme, jaro teprve začalo. (usmívá se)
Ten den jsi dokonce slavil narozeniny, takže to byly takové příjemné dárečky, že? Zapíjel jsi po fotbale tedy spíše narozeniny, nebo ty dva góly?
Slavil jsem obojí, ale narozeniny o trochu více. Škoda, že jsme nedosáhli na 3 body, ale co si budeme, v ten večer by to už bylo o zdraví. (směje se)
Koukal jsem, že jsi ovládl hlasování u nás, v Deníku, k tomu dvě branky... Prozradíš částku, kterou jsi přispěl do klubové kasy?
Góly mi naštěstí nic nestály, kdybych přidal třetí, tak by to bolelo ještě o něco více. Už jsem se ptal pokladníka, jestli dostanu nějakou slevu, ale kabina je v tomhle ohledu nekompromisní. Částku úplně říkat nebudu, aby k nám vůbec ještě někdo někdy přišel hrát, ale popravdě, ve Lhotě to bylo o něco dražší.
Dostal jsi i nějaké dárky, se kterými by ses mohl pochlubit?
Jo, tak od kamarádů a rodiny jsem dostal lístky a letenky do Turína na zápas Juventus - Lazio. Od spoluhráčů jsem dostal pár věcí s Juventusem a hygienické potřeby a vůbec nevím, co tím mysleli, nebo na co naráželi...
Hygienické potřeby? Co konkrétně?
Byl tam od Angry Beards deodorant a Calm Balls, což doporučuju každýmu sportovci, je super věc (směje se). A potom Savo a ubrousky na úklid, na všechny povrchy.
Asi se pořád drbeš na koulích. Jsou hodní, že na tebe takto myslí, že?
Jo, jsou strašně hodní. Já Calm Balls používám už delší dobu.
Asi pořád svědí... A to Savo? Jistě to nebylo jen tak.. Nejsi třeba v kabině bordelář?
Bordelář v kabině nejsem, ale třeba je to jen můj pocit. (směje se)
Jak dopadne podle tebe nadcházející zápas? Dáváte si tímto směrem v kabině nějaké výzvy/sázky?
Jsem si jistý, že uděláme vše pro to, abychom udělali 3 body. V kabině sázky tolik nejsou, ale s Mírou Zachem se vždy popichujeme před zápasem.
Tak pojď na Míru s něčím veřejně, ať je legrace...
To nemůžu, on mi jinak napálí pojistku na úraz dvakrát dražší. (směje se)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.