V. Sulek 52.
1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota narazila na Zacha, který Holýšovu vychytal tři body


Branky


52. V. Sulek - 65. J. Šmíd , 70. M. Žižka , 85. M. Manowetz (p.)
27

Lhota ještě nemá v sezóně vyhráno. I když má relativně uspokojivý náskok na o udržení bojující celky, stát se může spousta věcí a pár bodů navrch by se jistě do spokojenosti hodilo. Proti Holýšovu byli sokolové na dobré cestě, ale nechali se doma o tři body okrást a opět tak vyšli v domácím zápasu s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločasu se ani jednomu celku nedařilo přesně zakončit jednu za svých šancí. Ani v poli to nebyl výrazný boj o každý metr, takže sudí Křen neměl moc starostí s rozhodcováním a do kabin se odcházelo za bezbrankového stavu.

 

Poločasové instrukce trenérů vzali za své a brzy po výměně stran se domácí kotel mohl radovat. V 52. minutě fauloval dvacet metrů před svou šestnáctkou hostující Majlát, který si vykoledoval první kartu v zápase a ze standardní situace byl Holýšov ihned potrestán. Horník vyslal prudký míč stáčející se od brankáře k praporku za holýšovskou obranu, kam naběhl nejrychleji Václav Sulek a bombou z bezprostřední blízkosti nedal Zachovi šanci.

 

Hostující trenér reagoval střídáním a do hry poslal Jirku Šmída, který okamžitě rozhýbal lhoteckou obranu. A ihned po třech minutác na hřišti se i prosadil, když jej spoluhráči vyslali dlouhým nákopem za obranu. Holýšovský šutér si pohlídal své postavení, kde se zapomněl domácí Tomáš Marek, jenž pak svého soupeře nedokázal dostihnout, nebo nechtěl aby došlo k možnému vyloučení při nepřesném zásahu ze strany a nechal Šmída vyniknout. Tato branka hosty ještě více nakopla a o pět minut později se skóre otáčelo. Po rohovém kopu si doražený míč hosté sklepli ve vápně a střelou k tyči procedil míč mezi těli Michal Žižka.

 

Poslední tečkou byl další nakopnutý míč z kopaček hostů, který v rychlostním souboji mohl nadvakrát zachytit střídající Pavel Suda, ale ani jednou se mu to nepovedlo, Šmíd se před něj dostal a tak lhotecký obránce už ve vápně zatáhl za záchrannou brzdu. Mohl být rád, že vyvázl jen se žlutou kartou, jelikož byl posledním hráčem ve žlutočerné řadě, nicméně tomu tak bylo zřejmě právě kvůli nařízené penaltě. Tu proměnil bezproblémově zkušený Miroslav Manowetz. Domácím se nepodařilo ani po této brance nijak reagovat, tekže utkání skončilo výsledkem 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Martin Varga, trenér: Druhý domácí zápas, který jsme nezvládli výsledkově a bohužel i po fotbalové stránce to nebylo to pravé ořechové. Chyběla mi větší osobní odvaha, víc hrát po zemi a víc kombinovat. Místo toho se uchylujeme k dlouhým balónům, což nám není vlastní a určitě takto hrát nechceme. Strašně se nadřeme na gól a o to víc mě mrzí, že strašně lacině si necháme dát góly a některé soupeři darujeme jak na zlatém podnose. Je to bohužel věc, která se nám teď opakuje a to nás sráží. Chybí mi větší odhodlání, důraz a ochota se o to porvat a urvat i to hubené vítězství a prostě to vydřít za každou cenu. Hostům gratuluji k vítězství, po kterém si svým důrazem a odhodláním došli a byli za to odměněni. V týdnu si vše vyhodnotíme, potrénujeme a připravíme se na Vejprnice, kde nás určitě nečeká nic lehkého.

FK Holýšov
Milan Dejmek, trenér: První gól jsme dostali jak jinak než ze standardní situace, kterou jsem hráčům popisoval, takže jsem byl na nervy. Naštěstí jsme to otočili ze situací, ve kterých jsme Lhotu přečíslili a dali jsme z toho góly. Celkově si myslím, že to byl vyrovnaný zápas, protože i domácí měli velké šance, ale většinu z nich pochytal náš brankář. My jsme tedy v šancích byli lepší, proto jsme vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - T. Marek [-] , M. Paul [-] , J. Petr [-] - A. Vlček [-] , J. Horník [-] , P. Petrželka [-] (64. T. Křen [-] ) , J. Jaroušek [-] (64. P. Suda [-] ) , O. Kotrnoch [-] (84. D. Křížek [-] ) - V. Sulek [-] (85. J. Šroubek [-] ) , J. Peterka [-]

FK Holýšov
M. Zach [-] - R. Kokoška [-] (88. T. Syrovátka [-] ) , R. Kraus [-] (90. D. Hájek [-] ) , M. Manowetz [-] , T. Michálek [-] , V. Křeš [-] , P. Majlát [-] , J. Bešta [-] (90. M. Lukáš [-] ) , M. Žižka [-] (88. R. Haidlmayer [-] ) , J. Krystl [-] , L. Hess [-] (62. J. Šmíd [-] )

ŽK: 74. V. Sulek , 82. M. Paul , 85. P. Suda - 52. P. Majlát , 80. V. Křeš , 83. M. Manowetz .
Hráči zápasu: M. Zach .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Křen Jiří - CIMICKÝ Filip, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Lhota hraje o přední příčky a doma získá 3 body.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza