V kabině panuje skvělá a vítězná nálada, říká hráč kola Martin Špinar

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Martine, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji. Hned od první minuty jsme do zápasu přišli s velkou bojovností. Ukázali jsme, že tu chceme vyhrát a taky se nám to povedlo, když ve třetí minutě vstřelil gól Hezi. Potom jsem přidal dvě branky a první půli jsme krásně zvládli, jak od obrany tak po útok. Do druhého poločasu jsme přišli s klidnou hlavou, že vedeme o tři branky. Lišov nás začal pomalu trápit, ale my jsme to krásně zvládli. Poté Hezi přidal další branku a vyhráli jsme 4:0.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem a popíšeš nám svoje gólové trefy?
Byl jsem spokojený se svým výkonem, tak i s výkonem celého týmu. První gól padnul, tak že od naší pravé strany přiletěl míč do útoku po lajně. Ze středu sem si pro něj doběhl, když v tu chvíli na mě nastoupil obránce, tak jsem ho oběhnul s balónem a v tu chvíli sem šel sám na gólmana. Brankář na mě vyběhnul a já zakončil na zadní tyč. Při druhém gólu jsem použil výrazně svoji rychlost, když ve středu dostal Hezi balon, tak jsem zaběhnul za stoperama a dostal sem krásnou přihrávku, kterou jsem uklidil na zadní tyč.
Do Dívčic si přestoupil loni v létě. Jak se ti v novém působišti líbí?
V kabině panuje skvělá a vítězná nálada. Vidím na každým, že ten fotbal mají opravdu rádi stejně jako já. V Dívčicích se mi opravdu moc líbí.
S jakým hráčem si v mužstvu nejvíc rozumíš?
Rozumím si se všemi skvěle.
V sobotu budete hrát proti béčku Týna, které porazilo Bavorovice. Co od toho utkání očekáváš?
Očekávám těžkého soupeře, který nás bude chtít sesadit z prvního místa. Od nás očekávám stejně skvělý výkon jako proti Lišovu a doufám, že prodloužíme naší vítěznou sérii.
Nějakou chvíli už hraješ III. třídu. Kde se ti na hraje nejlépe a kde naopak nejhůře?
Nejlépe se mi hrálo zrovna v neděli, kde jsem hrál pod hrotem. Také mám rád pozici záložníka a krajního utočníka. V Dívčicích jsem ještě nejhorší post nehrál, ale opravdu nemám moc rád v být v obraně.
Zatím jste na prvním místě. Jak si myslíš, že letos sezóna pro Dívčice dopadne?
Doufám, že se nám podaří skvěle a postoupíme. Jsme dost silný a věřím, že to zvládneme.
Máš nějaký rituál před zápasem?
Žádný rituál nemám.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.