Ve tři ráno na dokopné rozhodně nejvíc žonglů udělám já, pochlubil se nám Lukáš Böhm

Vítězem první Sestavy kola v této sezóně se stal gólman Lhoty Lukáš Böhm. My jsme mu připravili několik záludných otázek zaměřených na kabinu. Kdo je podle něj největší manekýn či opozdilec si tak můžete přečíst právě teď..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Největší kouzelník s balónem?
Ve 3 ráno na dokopné rozhodně nejvíce žonglů udělám já (smích)
Největší hecíř?
Řekl bych, že k největším hecířům patří určitě Zbyněk Černý, někdy to tedy přehání a jeho emoce občas někoho rozesmějí (smích)
Největší pila?
Tak to je vlastnost, která nám v týmu chybí, opravdu mi nikdo nenapadá.
Největší srandista?
Naše dominanta je určitě výborná parta, takže srandistů máme v týmu dost, občas to podpoří i náš výborný trenér (úsměv).
Největší intelektuál?
Opět budu zmiňovat našeho kapitána Zbyňka, který má asi 12 titulů, i když to tedy někdy není poznat (smích). A někdy bych do této kategorie zařadil Kubu Šroubka, který občas intelekt přenáší i do fotbalu (smích).
Největší manekýn v týmu?
Tak tady jednoznačně Jakub Kohout, v létě objevil nějakou akci na nejmenovaném e-shopu, tak nakoupil asi 30 páru bot, pak mu jich teda asi 28 nebylo, takže kdo shání boty všech velikostí, tak se mu ozvěte.....a občas nosí oblečení svoji přítelkyně, které už je jí malé (smích).
Největší opozdilec?
Tak tady se mužů podívat do svých zápisků a jednoznačně vede David Křížek, ale mi už jsme rádi že alespoň přijede na správné hřiště, minulou sezónu si spletl Chotěšov s Vejprnicema (smích).
Největší milovník?
Tady si dovolím neodpovídat (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.