HISENSE SESTAVA ROKU - Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Sezóna 2022/2023 je téměř na samém konci. Byla plná nečekaných obratů, ať už v dobrém nebo ve zlém. Dvě kola před koncem si Třebětice zajistily vysněný postup do krajského přeboru a to zcela zaslouženě. Před posledním utkáním mají na svém kontě krásných 60 bodů. Naopak nejvíce se natrápilo mužstvo Nemanic, které především v jarní části dostávalo od soupeřů hodně naloženo. I když věděli, že je čeká gólová nálož, do zápasů šli a dohráli sezónu do konce. Zda budou sestupovat dvě mužstva není ještě jisté, přesto bude poslední zápas velmi důležitý pro budějovickou Slavii a Mladou Vožici, která má pouze o bod víc než Slavie. 

Jako každý rok tu máme sestavu jedenácti nejlepších hráčů za uplynulou sezónu. Kdo se stane vítězem, záleží pouze na vás a proto nezapomeňte hlasovat pro svého favorita! V galerii si můžete připomenout momenty ze zápasů. Chtěla bych tímto moc poděkovat všem, kteří fotografie posílají, především Miroslavu Holerovi, Markétě Velkové a Miroslavu Jánskému.

Brankář

 

Václav Roden (TJ Lokomotiva České Budějovice) – Zřejmě poslední sezóna v kariéře. Lídr jak na hřišti, tak v kabině. Skvělý gólman, který podrží v těžkých chvílích. „Dokáže vyhecovat i uklidnit a jen mě mrzí, že mu to často neulehčujeme (viz naše poslední zápasy s top 3 týmy tabulky).“ Je to skvělý chlap a sportovec, zaslouží si to za celou sezónu, kterou dochytává s velkými bolestmi, protože je to srdcař každým coulem.

 

 

Obrana

 

Miroslav Koláček (SK Lišov) – Odehrál téměř všechny zápasy a vždy naprosto spolehlivě. Univerzální hráč, který navíc absolvoval většinu tréninků, kde mladým hráčům pomáhá a dává správný příklad svým přístupem k fotbalu jako takovému.

 

Václav Ťupa (TJ Sokol Bernartice) – Poctivý v tréninku a přístupu k fotbalu. Nepřekonatelný v defenzívě. Na hřišti těží ze svých letitých zkušeností, které uplatňuje v zápasech v plné míře. Letošní sezónu odehrál všechny zápasy.

 

Filip Zadražil (FC Chýnov) - Největší univerzál této soutěže. Může hrát v útoku, záloze, obraně, ale i v bráně, kde musel na 6 zápasů zaskakovat kvůli zranění brankáře. Ze 6ti zápasů dostal jen 3 góly a v poli nastřílel 9 gólů. 

 

 

Záloha

 

Marek Pavlík (SK Čtyři Dvory České Budějovice) – Odehrál snad celou sezónu a podával stabilní výkony. Dal i důležité branky (8 gólů) a je to jeho zatím nejlepší sezóna. „I přes mladý věk hraje v mužích už docela dlouho a věříme, že to jednou bude klíčový hráč Čtyráku, pokud tedy nepřestoupí někam jinam.“

 

Roman Nehyba (FK Třebětice) – Svými nadstandardními výkony po celou sezónu tvrdil hru a byl stěžejním článkem úspěchu Třebětic. „Věříme, že se mu bude dařit i nadále a přejeme hlavně zdravíčko!“

 

Daniel Čech (TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí) - Malý rychlonohý střední záložník, vyniká jak svojí technikou tak i tréninkovou účastí a tmelením party.

 

Lukáš Neruda (FK Meteor Tábor) – Podařilo se mu vstřelit 13 gólů a na dalších 10 nahrál. Dostal se 5x do sestavy kola. Byl klíčovým hráčem Meteoru v útočné fázi. Když mu práce dovolí, nevynechá žádný trénink.

 

 

Útok

 

Michal Brůžek (TJ ZD Kovářov) - Je největším přínosem pro tým nejen brankami, zkušenostmi, ale i obrovským přínosem pro kabinu. 

 

Robin Štolba (FK Dačice) – Po celou sezónu si udržel nevídanou střeleckou formu a svými góly táhl svůj tým. Za celou sezónu nastřílel 42 branek a je tak nejlepším střelcem jihočeské 1.A třídy, 1.B třídy a krajskeho přeboru.

 

Jan Stoszek (1. FC Jistebnice) – Jako správný kapitán dbal na chod kabiny, absolvoval téměř každý trénink a díky jeho výkonům a gólům je Jistebnice v horních patrech tabulky. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.