SESTAVA KOLA - 8.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022

Datum kola: 19.09.2021

0

Další odehrané kolo značí jen jediné... Je tady sestava kola! Kdo se do ní dostal jsme za pomoci trenérů a zodpovědných členů týmů vybrali my, ale kdo bude hráčem kola už je jen na vás. Hlasujeme až do středečního poledne, registrovaní mohou jednou za hodinu, neregistrovaní jednou za 24 hodin.

Jakub Volák - Velké příležitosti Černic pokryl a nakonec dokázal se svou obranou udržet nulu.

Filip Heindl - Proti tlumačovským útočníkům měl spoustu práce a nakonec i Vejprnice udržely na své straně nulu v počtu obdržených branek. Pro trenéra jasná volba.

Tomáš Korelus - Řešil dobře obranu mnoha lhotských útoků a i díky němu se spoustu hráčů nedostalo k ohrožení jeho branky.

Daniel Fencl - Pro trenéra na hřišti muž číslo jedna. Dokázal ve většině případech udržet od brány nejnebezpečnějšího hráče Černic, Patrika Egera a eliminovat tak jejich útočnou sílu. Zachoval klid v rozehrávce.

Matěj Skala - Mladý obránce, který se pomalu zapracovává do nepomuckého týmu již podruhé oslovil trenéry jiho-plzeňského celku. Jednou z něj bude skvělý hráč.

Martin Fryček - Svou aktivitou na pravé straně hřiště přispěl k vítězným brankám svého týmu.

Robert Křen - Jako správný kapitán organizoval hru ve středu hřiště a vysílal do útoku své mladé pušky.

Jakub Kadar - Nováček v dresu Holýšova se ve svém druhém utkání uvedl nejlépe jak mohl. Víteznou brankou rozhodl o třech bodech pro Holýšov.

Leonid Gavrylovskyy - Nejednou dokázal, že umí střílet góly. Teď to bylo podruhé za sebou, co se mu podařilo vsítit hattrick... Komu se to povede, že?

Jiří Sedlecký - Nastoupil na druhou půli, aby podržel míč a rozdával jej svým spoluhráčům. To se mu dařilo více než na víbornou. Sám se dostal do šance, ale více jej zdobila výborná asistence na gól.

Tomáš Knapp - Také již po několikáté v sestavě kola. Ale co naděláme... Hrál jako předchozí kola velmi dobře a po předešlých čtyřech brankách vsítil tentokrát "jen" tři.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.09.2021 20:06 do 22.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.