SESTAVA KOLA - 5.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 03.09.2022

0

Další kolo je za námi a další hlasovačka před námi. V ní se objevují v této sezóně již známá jména, ale i někteří "sestavoví nováčci". Tak kdo se tentokrát stane vítězem ankety o hráče 5. kola?

BRANKÁŘ:

Dominik Bejdák (CHO) - Stabilní výkony a jistota v bráně Chotíkova. Má přehled, umí nohama a vzadu má své slovo.

 

OBRANA:

Tomáš Habart (TAC) - "Možná by se při počtech branek, které střílíme, čekalo jiné jméno... Ale to, co předvádí Haby je neskutečné... Hlavně ve druhém poločase hasil jeden kontr hostů za druhým, v rychlosti, s lehkostí sobě vlastní, dvakrát třikrát naznačí, otočí se s míčem a útočník pokračuje dál na praporek... Jak říká jeden z našich asistentů - Habka, ty se budeš divit, až ti jednou někdo pobleje záda...," hodnotí jeho výkon Jan Vydra, vedoucí mužstva.

David Král (ZRU) - Jeho defenzíva pohořela pouze z pokutového kopu, jinak si s vejprnickými hráči poradila a aktivně podporovala také útok.

Šimon Huttr (RAD) - Univerzál, který nedal petřínským ani kousek prostoru k ohrožení svého gólmana. Po boku zkušených spoluhráčů odehrál kvalitní zápas.

 

ZÁLOHA:

Stanislav Staněk (HOL) - Pravý záložník, u nás převelený doleva. Jistě by si s touto pozicí poradil stejně jako v zápase s Tlumačovem, kde vsítil dvě branky.

Lukáš Křivánek (HOL) - Standův spoluhráč, podhrot, který zaznamenal ještě o jednu branku více. 

Zbyněk Černý (LHO) - Zkušený středopolař dirigoval hru Lhoty v Nýrsku, kde hosté čelili taktické bitvě, ze které odjeli spokojenější.

Pavel Kořínek (TAC) - Druhý pravý záložník v sestavě kola. Vsítil jednu branku, na tři nahrál a další připravil. Nepostradatelný muž tachovské zálohy. "Je to ten typ, který před brankou radši bude hledat spoluhráče než by protrhl síť... Neskutečně přímočarý, sypal před branku jednu jedovatou přihrávku za druhou," hodnotil po utkání Jan Vydra.

 

ÚTOK: 

Patrik Eger (ČER) - V minulém utkání měl hattrick v asistencích. Tentokrát to zvládl i gólově. V sestavě kola opět zaslouženě.

František Polášek (RAD) - Vsítil dvě branky během jedné minuty a v první půli na jednu přihrál. Po celý zápas dělal domácímu Petřínu problémy zejména precizním udržením míče. 

Miroslav Lopata (CHO) - Již jednou letos v hlasování vyhrál, to vsítil hattrick. Teď má ve statistikách stejný počin. Bude mít v hlasování šanci někdo jiný?




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.09.2022 20:45 do 07.09.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.