2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice vydřely výhru


Branky


0

Pustá Polom se nadále trápí v koncovce a Vávrovice toho dokázaly využít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trápící se  Pustá Polom zavítala na hriště do Vávrovic. První čtvrthodina patřila hostující družině. Ve velkých šancí se zjevil hostující Vojtěch Hendrych a Josef Bruna. V 16. minutě se první vávrovické šanci objevil David Kříž, ale byl neúspěšný. Za tři minuty odcentroval míč David Kříž do hostujícího vápna, kde ho Jakub Lichovník uklidil do brány - 1:0. V dalším průběhu prvního poločasu se hrálo nahoru dolů. Šance si vypracovaly obě družiny, ale ani jedna  nezamířila do černého. Poločas tak jednobrankovým rozdílem vyhrály Vávrovice.

 

Snahu Pusté Polomi po vyrovnání zmrazily Vávrovice hned zkraje druhého poločasu. V 50. minutě našel Jan Lichovník kanonýra Jakuba Skalíka, který obešel hostujícího obránce a zkušeně zavěsil do sítě - 2:0.  V další části druhého poločasu se dostaly do šancí oba týmy.  Vávrovický Jakub Lichovník  při samostatném nájezdu nedokázal pokořit brankáře Michala Krystýna. Na opačné straně se zaskvěl vávrovický brankář Jan Greipel, který skvěle vyškrábl střelu asi z dvaceti metrů. Skóre už se do konce zápasu nezměnilo a Vávrovice vydolovaly tři body. 



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel ( trenér): Do prvního gólu byli lepší hosté, ale nedali své šance. O proti minulé sezóně se stále hledáme a proto nejsem stále moc spokojený.

Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): Hráli super. Pak jsme dostali gól a bylo to špatné. Neumíme dát gól a proto máme po pěti zápasech jeden gól.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
J. Greipel [-] - J. Lichovník [-] , D. Kříž [-] , J. Morisch [-] , O. Levák [-] , T. Šenk [-] , J. Skalík [-] (82. J. Chryczyk [-] ) , J. Lichovník [-] , R. Schreiber [-] , J. Schneider [-] , F. Mrusek [-] (63. M. Schoppik [-] )

Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - P. Bubík [-] , M. Moravec [-] (53. R. Grygar [-] ) , Z. Kačírek [-] , V. Hendrych [-] , M. Mikšík [-] (41. D. Moša [-] ) , P. Kňura [-] , P. Sláma [-] , D. Schlossarek [-] , A. Kubala [-] , J. Bruna [-]

ŽK: 26. R. Schreiber - 22. D. Schlossarek .
Hráči zápasu: J. Skalík .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - MATĚJŮ Ondřej (N), DUDEK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.