2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Zruči proti Holýšovu ovládli domácí


Branky


76. M. Černohorský (p.) , 83. R. Kraus
0

Holýšov se začíná šplhat tabulkou nahoru, Zruč naopak opět ztratila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nudný fotbal

Oba celky byly v prvním poločase velmi nepřesné a do velkých šancí či vůbec k ohrožení branek se nedostávali. Jedinou vzrušující chvilkou byla střela Tomáše Jelínka po deseti minutách hry, která ale prosvištěla kolem hlav překvapených beků Holýšova až za branku, kterou o pěkný kus minula.

Holýšovu se nesnažilo prosazování po krajích hřiště a cesta středem pole byla velmi složitá, jelikož hostující celek výborně bránil a domácí nepouštěl na dostřel. Ti tak zahrozili pouze po centru, na který jen těsně nedosáhl Roman Šimka a skóre zůstalo pro druhý poločas nezměněno.

Tlak vyústil v branky

Do druhého poločasu nahradil rychlonohý Radek Kraus Václava Klaase a z holýšovské strany to byl jasný signál - chceme vyhrát. Zruč do hry poslala také dalšího útočníka, mladíka Kazdu, ale hru převážně tvořili domácí. Ti se také v 76. minutě ujali vedení. Právě střídající Radek Kraus našel nezištnou přihrávkou ve vápně Miroslava Černohorského, který byl při snaze udělat gólmanovi kličku sražen k zemi a kopala se penalta. K té se postavil sám faulovaný hráč a svou příležitost proměnil ve vedoucí gól. V 83. minutě přidal pojišťovací branku Radek Kraus, který po samostatném úniku zamířil přesně na zadní tyč, kam Petr Hodan nedosáhl. Definitivní tečku za utkáním mohl čtvrthodiny před závěrečným hvizdem do píšťalky střídající Jakub Hamerník, který pěkně vystřelil uvnitř vápna, ale jeho pokus reflexivně zastavil výtečným zákrokem Petr Hodan, který zaskočil za absentujícího Václava Klika, jinak neotřesitelnou jedničku hostujícího celku. I bez ní tak Zruč v Holýšově padla 0:2.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Karel Míčka, trenér domácích: "První poločas nebyl z obou stran ke koukání, bylo to bez šancí, bez střel na bránu. My jsme do druhého poločase prostřídali a pomohl nám příchod Krause, který zařídil oba góly. Náš výkon se zlepšil a nakonec jsme zaslouženě vyhráli."

TJ Zruč
Tomáš Zajíček, vedoucí hostů: "Prvních dvacet minut jsme hráli ještě relativně dobře, ale poté jsme se sesypali a hráli jsme opravdu hrozně. Měli jsme snad jen tři střely na branku, jinak jsme soupeře vůbec neohrozili a Holýšov ve druhém poločase vládl. Dneska nebyl od nás nikdo zralý na pochvalu."



Sestavy


FK Holýšov
P. Řezáč [-] - P. Trhlík [-] , T. Vítek [-] (59. J. Hamerník [-] ) , J. Valachovič [-] , T. Zelený [-] , D. Zavadil [-] , R. Šimka [-] , M. Černohorský [-] , V. Kaas [-] (46. R. Kraus [-] ) , R. Baxa [-] , V. Mour [-]

TJ Zruč
P. Hodan [-] - D. Král [-] , M. Polák [-] - T. Jelínek [-] (63. O. Mašek [-] ) , P. Hucl [-] , J. Lauko [-] - P. Karpíšek [-] (50. K. Kazda [-] ) , R. Haidlmayer [-] , F. Korelus [-] , M. Pechman [-] , T. Kepka [-] (57. J. Mastný [-] )

ŽK: 16. M. Černohorský , 38. R. Šimka , 47. V. Mour - 25. T. Kepka , 30. T. Jelínek , 76. P. Hodan , 82. J. Lauko .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Černý Tomáš - BURDA Miloš, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.