3:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda v závěru marně doháněla náskok soupeře


Branky


3. P. Raab , 58. L. Nečekal , 68. D. Svoboda , 75. J. Příhoda (p.)
0

Čtyři Dvory venku nezáří, ale tentokrát si na půdě tradičního rivala připsaly všechny body... Jak k tomu došlo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Granov se prosadil 16. brankou sezóny

Čtyrák si zisky bodů z venkovních zápasů nepomáhá, ale tentokrát k němu našlápl skvěle už ve 3. minutě. To totiž ve formě hrající Raab vystihl chybu domácích v obraně, šel sám na brankáře Pauera, kterého si vychutnal kličkou a bylo to 0:1. Zásahem do hostující sestavy bylo odstoupení zraněného kapitána a stopera Vaja. Domácí toho využilo v závěru půle. Pro hosty to bylo deja vu – v posledních vteřinách prvního poločasu totiž inkasovali už před týdnem s Větřním. Tentokrát Čtyrák neuhlídal druhého nejlepšího střelce soutěže Granova1:1.

Čtyrák málem promrhal náskok

Dobrá Voda se ve druhém poločase snažila, ale do vedení šli opět hosté. Střídající Nečekal se ukázal pěknou brankou na 2:1, když přebral v 58. minutě míč na lajně a posléze křížnou ránou překonal Pauera. A o deset minut později už to bylo o dvě branky. Svoboda zkusil štěstí střelou zpoza vápna a mohl se se spoluhráči radovat z branky na 3:1. A dobrovodské zkáze stále nebyl konec. V 75. minutě se totiž pískala penalta po faulu na Váňu a Příhoda se při pokutových kopech nemýlí – třetí penalta v sezóně a opět proměnil – 1:4.

 

Domácí ovšem nic nezabalili, po straně tak vedla akci, na jejímž konci byl Zavřel a vykřesal naději – 2:4. Domácí ožili, vytvořili si tlak a hnali se další brankou. A povedlo se - hosté zaváhali po odvrácení míče, nedokázali jej po odražení dostat do bezpečí, a tak přispěchal Hostek a už to bylo jen o branku – deset minut před koncem. Pak už ale Sobolík a spol. komplikaci nepřipustili a odvezli si z Dobré Vody tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): "Konečně jsme urvali vítězství venku, po výhře v Hradci jsme na něj dlouho čekali. První poločas jsme byli aktivnější a lepší a brankou Raaba jsme šli do vedení. Pak jsme bohužel museli vystřídat stopera, který se zranil. Skoro už tradičně jsme pak po týdnu opět dostali ve 45. minutě branku na 1:1. Ve druhém poločase začala Dobrá Voda slušně, ale odskočili jsme až na stav 4:1 po hezkých akcích a gólech. Zápas jsme měli pod kontrolou, jenomže vlastní nedisciplinovaností a taktickou nevyzrálostí jsme nechali domácí stáhnout na 3:4. Nakonec jsme to uhájili. Vyzdvihnu výkon pravého obránce Matuška."



Sestavy



SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - M. Matušek [-] , P. Janeček [-] , T. Pecha [-] , D. Svoboda [-] (87. F. Leiš [-] ) , P. Váňa [-] , J. Příhoda [-] , V. Slepička [-] , T. Vajo [-] (20. L. Nečekal [-] ) , V. Tlachač [-] , P. Raab [-]

ŽK: 45. V. Tlachač , 60. J. Příhoda , 69. M. Matušek .
Hráči zápasu: M. Matušek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Tauber Lukáš - PÍSEK Martin, HLADÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.