2:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Holýšov prolomil penaltové prokletí


Branky


0

Velké překvapení v podobě vítězství na penalty si pro diváky připravil Holýšov proti Zruči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat do poločasu

Pokud něco trenéra Míčku budí ze spaní, tak to jsou pokutové kopy. V nich se totiž holýšovský mančaft vyžívá - nebo vlastně ne. Z dosavadních osmi remízových zápasů tohoto celku si jeho borci odnesli bonusový bod pouze jednou. Zruč sice v penaltovém rozstřelu uspěla rovněž pouze jedinkrát, ovšem ze tří pokusů. 

 

Do utkání lépe vstoupili domácí hráči, kteří se z vedoucího gólu mohli radovat po devatenácti minutách hry, kdy si odražený míč našel Lukáš Husník a do odkryté branky zamířil přesně. Ve 34. minutě ovšem zaúřadoval ve vápně domácích Jan Valachovič a tvrdou hlavičkou srovnal stav utkání na 1:1. O pár minut později odpískal sudí Bogdan po diskutabilním faulu Davida Krále pokutový kop, který s přehledem proměnil kapitán Černohorský a Holýšov šel do kabin s vědomím vedení 2:1.

Neproměněná penalta a gól v závěru utkání

Druhý poločas začal ve znamení dobývání se do holýšovského bloku. Zruč se snažila překonávat tento val vysokými balóny za obranu a vytěžila z toho i nějaké šance, ovšem balón po střelách Fryčka či Poláka vžd skončil v rukavicích gólmana Řezače nebo na brankové konstrukci. Velkou šancí poté pohrdl i střelec první branky, Lukáš Husník, který se ujal pokutového kopu, jehož směr ale velezkušený Řezáč vystihl a držel šance Holýšova stále nad vodou.

 

Rozuzlení přišlo až v poslední minutě utkání, kdy si střídající matador Blecha naběhl ve vápně na měkoučký centr a hlavou rozvlnil síť za bezmocným Řezáčem, čímž poslal zápas do oblíbených penalt. V nich se vůbec nedařilo domácím hráčům, kteří více než branku trefovali její tyče, a překvapení tak bylo na světě - Holýšov vyhrál na penalty!



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Michal Zajíček, vedoucí domácích: "Začali jsme dobře, ale soupeř do konce poločasu otočil i díky sporné penaltě, ale dobrý no. Ve druhém poločase jsme zahodili penaltu, měli jsme nějaké šance, ale vyrovnali jsme až v závěru díky střídajícímu Blechovi."




Sestavy


TJ Zruč
L. Janča [-] - D. Král [-] , T. Jelínek [-] (64. O. Mašek [-] ) , V. Pavel [-] , R. Haidlmayer [-] (77. M. Blecha [-] ) - V. Tobrman [-] , M. Fryček [-] , L. Husník [-] , F. Korelus [-] , T. Kepka [-] (54. P. Hucl [-] ) - M. Polák [-] (86. M. Pechman [-] ) -

FK Holýšov
P. Řezáč [-] - P. Trhlík [-] - T. Zelený [-] , P. Jeniš [-] (88. K. Staněk [-] ) , D. Zavadil [-] , J. Valachovič [-] , M. Šobr [-] (77. R. Baxa [-] ) , P. Majlát [-] , M. Černohorský [-] , P. Dostálík [-] , R. Kraus [-] (67. S. Staněk [-] )

ŽK: 36. D. Král , 85. F. Korelus - 42. P. Majlát , 42. M. Černohorský , 48. M. Šobr , 50. P. Řezáč .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - PICEK Lukáš, HUCL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.