Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO:Vávrovice vletěly do jara jako uragán a odnesla to Hlavnice


0

O záchranu bojující Vávrovice si v úvodním zápase smlsly na Hlavnici, které daly sedm branek a naznačily, že to se záchranou myslí vážně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedou o tři branky

Vávrovice svou záchranářskou misi, začaly vskutku snově. Už v 5. minutě zahrávali hosté malou domů a nedorozumění mezi obráncem a brankářem využil Daniel Škopek a poprvé rozjásal fandy Vávrovic - 1:0.  V 18. minutě přihrál milimetrově Morisch Danielu Škopkovi, který zahrál na housle gólmanovi Gebauerovi - 2:0. Ve 26. minutě zahrával přímý kop Jan Lichovník a hostující brankář Gebauer si míč neštasťně srazil do brány - 3:0.  Pak ještě zahodil velkou šanci Mrusek. Od 36. minuty hráli hosté o deseti, když byl vyloučen hlavnický hráč Ochrana. Do kabin šly Vávrovice za tříbrankového vedení.

Vávrovice dokonaly dílo zkázy

Ve druhém poločase se obraz hry vůbec nezměnil. Ve 48. minutě  se dostal k míči Filip Mrusek a skákavou střelu poslal k tyči hlavnické branky - 4:0. O pět minut později zahrávali domácí rohový kop a zaváhání hostujícího brankáře využil Filip Mužík a poslal míč hlavou do sítě - 5:0. Destrukce hostů pokračovala i nadále. V 73. minutě se dostal do samostatného nájezdu Jakub Lichovník a střelou podél gólmana poslal míč do kasy - 6:0. Konečnou podobu výsledku dal zápasu v 78. minutě střídající Martin Schoppík - 7:0. V závěru ještě zahodili své šance vávrovický Mrusek a Schoppík.

 

Foto: Družba Hlavnice Fans- Facebook



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Martin Greipl (trenér): Zahráli jsme výborný zápas. Hodně nám pomohly chyby hostů, které jsme stoprocentně využili. Doufám, že se nám bude dařit i nadále.

Družba Hlavnice
David Nowický: Zápas se mi špatně hodnotí. Moji hráči si mysleli, že jsou hvězdy a podcenili zimní přípravu. Navíc nás nepodržel ani gólman. Dobře, že jsme dostali facku hned ze začátku a doufám, že hráči na sobě začnou pracovat.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
P. Arendáš [-] - J. Laifert [-] , F. Mrusek [-] (70. T. Šenk [-] ) , J. Schneider [-] , J. Lichovník [-] (81. J. Chryczyk [-] ) , D. Škopek [-] (73. M. Schoppik [-] ) , R. Schreiber [-] (57. V. Pchálek [-] ) , J. Lichovník [-] , J. Morisch [-] (76. D. Galvas [-] ) , O. Levák [-] , F. Mužík [-]

Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - P. Elbl [-] , D. Ochrana [-] , T. Liška [-] , L. Lodňánek [-] (63. P. Wolf [-] ) , D. Hendrych [-] (70. D. Haas [-] ) , L. Kirschner [-] , D. Liška [-] (81. J. Lukáš [-] ) , T. Kukol [-] , J. Wollner [-] (81. D. Lukáš [-] ) , Z. Vrána [-]

ŽK: 41. R. Schreiber . ČK: 36. D. Ochrana .
Hráči zápasu: D. Škopek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bačkovský Pavel - RADEK Roman, SCHNEIDER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.