J. Mašek 73. (p.)
2:1p.
(0:1)
26. S. Rous (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chotíkov v Bříze pouze plichtil


Branky


73. J. Mašek (p.) - 26. S. Rous (vl.)
20

Výsledkem 1:1 skončilo zajímavé utkání mezi Horní Břízou a Chotíkovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ukázkový vlastní gól

První poločas nabídl vyrovnanou podívanou s minimem šancí na obou stranách. Nejzajímavější moment půle přinesla 25. minuta. Nejdříve se ve skvělé příležitosti po přihrávce za obranu objevil Sedlecký, ale míč mu při zpracování odskočil. Akce tak pokračovala na druhé straně, míč na útočnou polovinu zavezl kapitán David Míka a poslal nepřesný centr pouze na hranici vápna. Tam číhal osamocený hornobřízský stoper Rous, kterému se při snaze o odkop z voleje svezl míč přes nárt, kulatý nesmysl nabral faleš a krásně zapadl za záda překvapeného Schimmera - Chotíkov vedl 1:0.

Vyrovnání a červená karta

Jestli první půle vyšla lépe hostům, tak v té druhé naopak lepší dojem zanechala domácí družina. Ta se od prvních okamžiků hnala za vyrovnáním a po šanci střídajícího mladíka Maška se dokonce mohla radovat, ale proti byl jistý Bejdák v brance. Zato v 73. minutě se domácí talent již radovat mohl. Po přihrávce Lomoze se ve vápně objevil osamocený Macháček, kterého při snaze o kličku podrazil gólman Bejdák a byla z toho penalta. K té se postavil právě domácí benjaminek Mašek a přesným pokusem na levou tyč rozvlnil síť. V 79. minutě šel Chotíkov navíc do desíti, když se dvěmi žlutými karty v rozmezí pěti vteřin prezentoval Jiří Pechler a musel se poroučet ze hřiště.

Zápas pak dospěl do pokutových kopů, ve kterých jak známo jde především o štěstí. To se tentokrát přiklonilo na stranu domácí skvadry, která svého soupeře přestřílela poměrem 5:4 a mohla se radovat z bodu navíc.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - V. Zavadil [-] (58. T. Lomoz [-] ) , A. Lavička [-] , S. Rous [-] , L. Janka [-] - J. Kraček [-] , P. Chocholatý [-] , M. Macháček [-] , M. Zavadil [-] (46. J. Mašek [-] ) - J. Sedlecký [-] (46. R. Šimice [-] ) , J. Paukner [-] (57. J. Němeček [-] )

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - P. Zajíček [-] , M. Míka [-] (22. K. Schleis [-] ) , J. Vlk [-] , K. Rozboud [-] , J. Pechler [-] , D. Míka [-] , P. Kučera [-] , J. Končal [-] (87. D. Kestler [-] ) , J. Kluska ml. [-] , A. Forman [-]

ŽK: 76. J. Kraček - 72. D. Bejdák , 79. J. Pechler . ČK: 79. J. Pechler .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Kříž Lukáš - ŠIMEK František, DUSPIVA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů