4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěňovice prolomily smůlu a získaly důležité tři body


Branky


25. J. Nový , 38. P. Volf , 54. M. Krásný , 64. P. Volf
0

V utkání hraném o šest bodů se začalo z obou stran nervózně a nikdo nechtěl udělat chybu. Konečný výsledek  již vypovídá o tom, že domácí  chybovali méně a když lépe stříleli, tři body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nikdo nechtěl udělat chybu, o dvoubrankovém vedení rozhodly standartky

 Hosté měli balón častěji na kopačkách a hrozili především z nebezpečných standartních situací. Ve 25.minutě jsme se z rychlého protiútoku dostali do vedení když se trefil Honza Nový. Po této brance jsme převzali iniciativu a hosty jsme k ničemu nepouštěli, naopak ve 38.minutě po faulu na Pavla Volfa nařídil rozhodčí pokutový kop, který sám postižený proměnil a stanovil poločasový výsledek.

Volf přidal svojí druhou branku a hráčem utkání byl za domácí vyhodnocen Pavel Štěrba

Do druhého poločasu jsme nastoupili aktivně a dostávali jsme se i do šancí, které jsme dokázali i proměnit. V 59.minutě se nádherně trefil z přímého kopu (18m) Martin Krásný a o deset minut později upravil Pavel Volf po nedorozumění hostujícího brankáře a obránce na 4:0.Po této brance jsme nasadili do hry všechny náhradníky a utkání jsme kontrolovali. V 87.minutě jsme ještě dovolili hostím výsledek upravit na konečných 4:1.Utkání jsme vyhráli zcela zaslouženě a snad to bude dobrý odrazový můstek k dalším výkonům.

Hráč utkání   : Sokol Štěnovice – Pavel Štěrba



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Měčín
Utkání začalo v poklidném tempu. V 8 min střela Jardy Krotkého skončila těsně vedle branky hostí. Domáci měli další golové příležitosti ale náš golman Jarolím svými zákroky držel své čisté konto. V druhém poločase po naší ztrátě míče na polovině domácích toho soupeř využil a z rychlého protiútoku oteřevřel skóre, po té domácí zvýšili z pokutového kopu , který proměnil Volf . Naše šance po střelách Němce, Krotkého a hlaviče Drmoly minuly branku domácích. Nadále jsme se snažili srovnat skoré ale rychlé brejky a přesné zakončení domácích narůstalo skoré. Na konečný výsledek jsme snížili v závěru po solu Radka Šindeláře.:



Sestavy


TJ Sokol Štěnovice
V. Stuchl [-] - P. Štěrba [-] (85. P. Lodr [-] ) , M. Boček [-] , M. Boček [-] , J. Fremr [-] (75. J. Růt [-] ) - J. Papež [-] , J. Nový [-] , M. Krásný [-] (69. R. Kehár [-] ) , M. Bernáš [-] - P. Volf [-] , V. Hostačný [-] (79. T. Bezdíček [-] )

TJ Sokol Měčín
F. Jarolím [-] - P. Duchek [-] , Z. Krotký [-] , F. Šlais [-] - L. Drmola [-] , J. Klíma [-] , D. Němec [-] , J. Krotký [-] , J. Štampach [-] - J. Duchek [-] (42. O. Jareš [-] ) , R. Šindelář [-]

ŽK: 30. M. Boček , 80. P. Volf - 48. F. Šlais , 67. J. Štampach .
Hráči zápasu: P. Štěrba - F. Jarolím .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.