1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice vyhrály také v Dukovanech a nadále vévodí tabulce


Branky


22

Šebkovice nadále válí, tentokrát otočily nepříznivý vývoj zápasu se silným soupeřem v Dukovanech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

V prvním poločase byli lepším týmem domácí, kterým se dařilo kombinovat a vytvářet si šance. Při jedné z šancí byl faulován domácí Michal Blatný na hranici vápna a kdo jiný by se mohl postavit za míč, než domácí harcovník Ivo Koníř. Ten se z této vzdálenosti nemýlil a domácí se po necelé půl hodině hry mohli radovat - 1:0. Chvíli na to mohli jít domácí do dvoubrankového vedení, když se sám před gólmanem objevil opět Blatný, ale brankář hosty podržel a z následné dorážky trefil Filip Číhal jen hostujícího obránce.

Hosté zvrátili výsledek zápasu ve svůj prospěch

Druhý poločas probíhal v opačném duchu. Domácím se vůbec nedařilo držet míč hlavně z důvodu mnoha nepřesností a tím domácí dostali hosty do tempa. Obrana domácích však fungovala výborně. Avšak jen do 75. minuty, kdy si domácí špatně rozebrali hráče při autovém vhazování, nechali hosty z pravé strany odcentrovat a neobsazený Václav Říha na malém vápně vyrovnal - 1:1. V 83. minutě přišla další akce hostů. Míč od obránců si hostující útočník mezi obránci domácích, už to vypadalo že domácí stopeři odehrají míč domácímu brankáři, jenže po lehkém kontaktu od hostujícího hráče si vzali míč hosté a řítili se ve třech na domácí branku a akci zakončil Michal Prokeš - 1:2. Domácí se ještě snažili o vyrovnání, ale marně. Z náznaků šancí branka nebyla.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001
Jakub Kunc, hráč: V prvním poločase jsme byli lepším týmem, dařilo se nám kombinovat a vytvářet si šance. Druhý poločas byl úplně opačný a naše hra byla plná nepřesností a tím se hosté dostali do tempa.




Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - Z. Prokeš [-] , J. Fojtášek [-] , M. Blatný [-] , J. Kunc [-] , P. Číhal [-] (31. M. Fojtášek [-] ) , J. Černý [-] , F. Čihal [-] , I. Koníř [-] , P. Sedláček [-] , O. Horák [-] (87. P. Pislcajt [-] )

TJ Sokol Šebkovice
K. Klubal [-] - D. Karásek [-] , M. Prokeš [-] (88. J. Holčapek [-] ) , M. Novotný [-] (86. S. Zikmund [-] ) , Š. Dvořák [-] , O. Netík [-] , T. Kotačka [-] (60. Z. Roupec [-] ) , D. Večeřa [-] , V. Říha [-] , Z. Karásek [-] , Z. Přibil [-]

ŽK: 83. J. Kunc , 90. J. Černý - 70. Š. Dvořák , 81. D. Večeřa .
Hráči zápasu: I. Koníř - M. Prokeš .
Místo: Dukovany. Počet diváků: 160.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Marek Jašek
Tip experta: výhra domácích

Šebkovice mají nový impulz očividně v novém trenérovi, ale u nás nevyhrají. Kvalita je na naší straně a věřím, že kluci vyhrají a posunou se tam kam patří a to je do horní poloviny tabulky

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích