3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

21.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nespeky porazily nebezpečný Spartak


Branky


11

Nespeky - Pouhé dva body o posledního místa dělí fotbalisty Spartaku Příbram od posledního místa. Z toho důvodu se dalo předpokládat, že hosté v Nespekách nenechají svou kůži lacino. I přesto odjeli s prohrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nespeky s dvougólovým vedením

Hned ve 4. minutě zahrávali domácí rohový kop nakrátko mezi Varkočkem a Kučabou a prvně jmenovaný vyzkoušel pozornost Solnaře. V 7. minutě zahrával Varkoček přímý kop a jeho střílený centr na zadní tyč nakonec nikdo netečoval a míč skončil až v bráně - 1:0.

 

V 17. minutě nejprve pálil z pětadvaceti metrů Kučaba a brankář hostí jeho tečovanou střelu vyrazil na rohový kop. Po jeho rozehrání se míč dostal na velké vápno ke Kučabovi, který měl spoustu času zamířit, Zakončil však z první a jeho střelu tečoval Laštovka těsně před brankářem Solnařem - 2:0.

 

V samotném závěru prvního poločasu ztratili domácí míč ve středu hřiště a přišel faul na Kukače. Hosté tak měli možnost přímého kopu z nebezpečné vzdálenosti, ale snížit se nepodařilo.

Nespeky pojistily výhru třetím gólem

Do druhého poločasu vstoupily Nespeky poněkud vlažněji a soupeř ucítil šanci. V 53. minutě zahrávali domácí přímý kop, který vyrazil brankář ke stoperovi a ten míč odkopl. Domácí Braný prohrál souboj s Matějkou a ten šel sám na domácího brankáře. Drážek se však blýskl a nedovolil snížení. Drážek vychytal i Wagnera.

 

V 69. minutě uvolnil Večera Peterku, ten ale situaci dva sami na brankáře zazdil. Na druhé straně trefil v 75. minutě Kučera tyč. Definitivní rozhodnutí přišlo v 80. minutě. Peterkovou střelu tečoval příbramský obránce mimo dosah a přímo do protipohybu brankáře Solnaře - 3:0.

 

Fotogalerie od Luďka Rubliče - děkujeme!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Jaroslav Tesař, trenér: "Myslím si, že tu první půli jsme zcela ovládli, zahráli jsme jeden z nejlepších poločasů. Drželi jsme balon, vytvářeli si šance, kopali jsme velmi dobře standardní situace a naše hra splňovala téměř všechny mé představy. Jediné co mě mrzí, že jsme naší převahu nedokázali více zúročit gólově. Těsně před koncem poločasu zbytečná ztráta, faul a oni klidně mohli dát na 2:1. Bohužel do druhého poločasu jakoby nastoupil úplně jiný tým. Všude jsme byli pozdě, přestali jsme běhat, nedostupovali jsem hráče. Příbram byla ve druhé půli lepší a zbytečně jsme ten zápas zdramatizovali. Za stavu 2:O nás tam podržel Drážek, který chytil samostatný nájezd hráče Příbrami, který šel sám na bránu. Ten třetí gól v 80. minutě nás asi zklidnil, ale přesto jsme si až do konce pořádně nepřihráli. Nevytvořili jsme si už žádnou pěknou akci, prostě do toho rozjetého vlaku už nejde nastoupit."

Spartak Příbram
Ladislav Štětina, trenér: "Stále nás sráží úvody zápasů. V prvním poločase jsme za soupeřem zaostávali a Nespeky kontrolovaly hru. Po změně stran jsme dobře dostupovali, dohrávali soupeře a bojovali. Domácí se bránili a nevěděli kam dřív skočit. Své šance jsme ale neproměnili a postupem času začali hrát vabank a přišel třetí gól. V zápase jsme si dali dva poloviční vlastence."



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - T. Krejza [-] , M. Burian [-] , A. Varkoček [-] - M. Kučaba [-] , D. Pešta [-] (81. L. Maršoun [-] ) , J. Laštovka [-] , J. Kukač [-] , L. Braný [-] - M. Klauz [-] (64. S. Peterka [-] ) , F. Iheanacho [-] (46. M. Večera [-] )

Spartak Příbram
M. Solnař [-] - A. Bábíček [-] (40. D. Morav [-] ) , M. Wágner [-] , M. Vašek [-] (73. K. Češka [-] ) , O. Matějka [-] , P. Kučera [-] , V. Machač [-] , A. Rampa [-] , A. Kuba [-] (60. O. Šváb [-] ) , P. Červeňák [-] , P. Mezera [-] (63. J. Voříšek [-] )

ŽK: 62. J. Kukač - 54. O. Matějka , 59. V. Machač , 82. P. Kučera .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - ZOUFALÝ David, KOSINA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Josef Galbavý
Tip experta: remíza

Očekávám remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích